fbpx

Експерти назвали 8 продуктів харчування, які точно зміцнюють імунітет

Вісім найкращих продуктів для зміцнення імунітету

Від здоров’я імунної системи залежить здатність протистояти величезній кількості найнебезпечніших і неприємних хвороб. Експерти назвали 8 продуктів харчування, які точно зміцнюють імунітет, пише Радіо Максимум

Цитрусові фрукти. Вони містять вітамін С, який зміцнює імунну систему і збільшує виробництво білих кзщв’яних клітин. Оскільки організм сам не виробляє і не зберігає цей вітамін, то йому потрібні постійні його дози.

Червоний перець. Вміст вітаміну C в цьому овочі набагато вищий, ніж в цитрусових. Крім того, перець є найпотужнішим джерелом бета-каротину, він корисний для підтримки здоров’я шкіри.

Брокколі. Насичений вітамінами і мінералами, один з найкорисніших овочів.

Часник. Часник активно використовують майже в будь-якій кухні світу. Ще ранні цивілізації виявили, що часник чудово протистоїть інфекціям. Знижує артеріальний тиск, зміцнює артерії.

Читайте також: 8 РЕЧЕЙ, ЯКІ ПОТРІБНО ВСТИГАТИ ДО 8 РАНКУ, ЯКЩО ВИ ХОЧЕТЕ СТАТИ БІЛЬШ УСПІШНИМИ

Імбир. Ще один інгредієнт, що протистоїть хворобам. Знижує рівень запалень, допомагає позбутися хворого горла.

Шпинат. Багатий не тільки вітаміном C, а й іншими антиоксидантами, а також бета-каротином, що підсилює здатність імунної системи протистояти інфекції.

Йогурт. Містить живі активні культури бактерій, які стимулюють імунну систему на боротьбу з різними хворобами. Однак, вибирайте чистий йогурт, а не той, що містить різні смакові наповнювачі.

Мигдаль. Коли справа стосується профілактики і боротьби із застудою, то вітамін Е активно підсилює ефективність вітаміну C. Саме вітамін Е є ключем до здорової імунної системи, а в мигдалі його дуже багато.

You cannot copy content of this page