fbpx

Гірчиця + цукор – i ваше волосся нe впiзнати!

Хочете, щоб ваше волосся росло густим і сильним? Спробуйте цю cупеp-маску з гірчиці з цукром!

Гірчиця + цукор – і ваше волосся не впізнати!

Ще з давніх-давен гірчиця відома як пекучий засіб, що стимулює кpoвообіг і ріст волосся. Так як це дуже потужний компонент, використовувати її потрібно акуратно, щоб не обпекти, не пересушити шкіру, і не викликати суху лупу. Тому в маски з гірчицею завжди додаються жири: кефір, яйця, оливкова, мигдальна, реп’яхова або будь-яка інша олія.

Готується суміш досить просто, зате ефективно прогріває шкіру голови і стимулює ріст волосяних цибулин. Цікавий факт: чим більше ви додаєте цукру, тим сильніше діє гірчиця.

Для приготування маски вам знадобляться:

  • 2 ст. ложки сухого гірчичного порошку
  • 2 ст. ложки гарячої води
  • 1 яєчний жовток
  • 2 ст. ложки оливкової, реп’яхової або іншої косметичної олії
  • 2 ч. ложки цукру

Наноситься маска для волосся з цукром і гірчицею на проділи, тобто впливати вона повинна саме на шкіру голови і коріння волосся, при цьому намагайтеся уникати її потрапляння на кінчики. Після нанесення одягніть целофанову шапочку, а зверху укутайте махровим рушником або хусткою.

Тримати маску необхідно від 15 хвилин до 1 години. Час залежить від міцності засобу, тобто наскільки сильно вам «припікає». Якщо терпіти можна, то краще потримати 1 годину. Маска для волосся з гірчицею і цукром без яйця – теж добре впливає на ріст волосся. Цей інгредієнт можна замінити, наприклад, кефіром або протертою цибулею.

Рекомендації під час використанню маски:

Пеший раз варто провести тест на чутливість і нанести маску спочатку на невелику ділянку.

* Роблячи цю маску перший раз обов’язково протримайтеся хоча б 15 хвилин, навіть якщо здається, що на голові все горить. За цей короткий час ніякої шкоди не буде, але ви поступово почнете звикати і зможете тримати маску вже по 30 хвилин і навіть по 1 годині, що, звичайно, набагато ефективніше. Кінчики волосся краще змастити олією, так як маска може їх додатково висушити.

Читайте також: Додайте сіль у ваш шампунь і ви вирішите одну з найголовніших проблем з волоссям

Робіть маску для волосся з гірчицею і цукром 1 раз в тиждень. Якщо ваше волосся дуже жирні, то можна і 2 рази на тиждень, що посприяє зменшенню виділення шкірного сала. Загальний курс повинен становити хоча б 1 місяць.

Тільки в цьому випадку ви дійсно відчуєте прискорення росту волосся поліпшення його якості. Якщо після нанесення ви відчуваєте легке печіння, це означає, що маска почала працювати і результат не змусить себе чекати. Ну а в разі дуже сильного печіння, якомога швидше помийте голову.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page