fbpx

Гороскоп на 23 травня 2018: Середа обіцяє бути насиченою та яскравою, але при цьому багато подій можуть стомлювати та навіть вибuвати з колії

Астрологи розповіли, як варто провести середу, 23 травня.

Середа обіцяє бути насиченою та яскравою, але при цьому багато подій можуть стомлювати та навіть вибuвати з колії. Якщо конструктивно підходити до порад, які озвучують оточуючі, можете здобути для себе незаперечну користь. OBOZREVATEL пропонує дізнатися, що обіцяють зірки кожному із знаків зодіаку вже сьогодні.

Овен

Середа може стати вельми нелегким днем ​​для представників цього знаку, так як обіцяє безліч даремно виконаної роботи. Також зірки застерігають Овнів від порожніх розмов і зайвих суперечок – вони не приведуть вас до потрібного результату. Уникайте гострих з’ясувань відносин з оточуючими. Під кінець дня ви зможете нарешті розслабитися і провести час весело в компанії цікавих людей.

Телець

Середа стане для Тельців спокійним днем, але зірки не рекомендують розслаблятися і відкладати справи, що нагромадилися, на завтра. Гороскоп на сьогодні говорить, що у представників знаку сьогодні може помітно підвищитися життєвий потенціал, а при спілкуванні ви будете випромінювати масу особистого шарму. Саме час звертатися до людей з важливими проханнями – вони вам точно не відмовлять.

Близнюки

Представників знаку чекає сюрприз, але чи буде він приємним – зірки поки мовчать. Якась новина, можливо, змусить вас сьогодні змінити намічений раніше розпорядок дня. Не відмовляйте своїм колегам і близьким у виконанні прохань, проте всі рішення слід приймати з використанням здорового глузду і без поспіху.

Рaк

Гороскоп на середу для всіх знаків, в тому числі й для Рaків, обіцяє масу нових знайомств і позитивну тенденцію просування по кар’єрних сходах. Попереду відкриваються широкі горизонти, просто вам потрібно уважніше поставитися до будь-яких пропозицій. Тільки не поспішайте на всі боки відразу, інакше можете нашкодити власній репутації.

Лев

Можливо, вам сьогодні вкотре доведеться брати ініціативу в свої руки – сміливі дії неодмінно принесуть свої плоди. Нарешті емоційна і фізична складові вашого життя в середу помітно поліпшаться, що дозволить знайти душевну гармонію. Якою би справою ви не займалися, ймовірність успішного фіналу дуже висока.

Діва

Обставини, які склалися навколо вас останнім часом, здатні обмежити свободу вибору Дів. Ви немов перебуваєте у вакуумі і не можете вибратися з нього, щоб змусити себе діяти. Ваші помилки відчутно тиснуть, тому в середу варто попросити вибачення у тих, кого ви раніше могли образити. Постарайтеся сьогодні ні з ким не сперечатися.

Терези

Гороскоп на 23 травня для Терезів пророкує нові можливості в розвитку кар’єри. Буквально все буде складатися тільки найкращим чином: важкі завдання вирішуватимуться самі собою, керівництво і колеги будуть прислухатися до кожного слова і йти на поступки. Скористайтеся настільки щедрими можливостями, які підкидає вам доля.

Скорпіон

Скорпіони сьогодні проведуть досить легкий день – протягом доби їх настрій буде піднесеним, при чому це буде абсолютно несподівано і безпричинно. Спробуйте насолодитися цим станом – він є знаком для вас. Зірки наполегливо говорять, що все у вас буде добре, варто лише трохи потерпіти. У середу спробуйте провести максимум часу за приємним спілкуванням.

Стрілець

Середа – вельми непоганий день для того, щоб намітити контури для нових починань як в роботі, так і в особистому житті. Задумайтесь, можливо ви не на свому місці, чим викликаєте у оточуючих тільки роздратування. Якщо вас не покидає відчуття внутрішнього дискомфорту – поспішіть щось поміняти в житті: місце роботи, проживання чи хоча б зовнішній вигляд.

Читайте також: АСТРОЛОГИ ВИДІЛИЛИ ТРИ ЗНАКИ ЗОДІАКУ, ВІД ПРЕДСТАВНИЦЬ ЯКИХ МОЖНА ОЧІКУВАТИ ІНТРИГИ НА СТОРОНІ

Козеріг

День обіцяє бути спекотним в прямому і переносному сенсах: Козерогам в середу доведеться багато і напружено попрацювати, але це неодмінно принесе свої плоди. Ви нарешті отримаєте заслужену нагороду за всі свої зусилля, які, як здавалося, прикладалися абсолютно дарма. Налаштуйтеся на успіх і він неодмінно прилетить до вас прямо в руки.

Водолій

Не поспішайте перекладати свої проблеми на плечі інших – крім вас їх ніхто вирішувати не буде. Пошуки потрібного шляху для подолання труднощів – випробування, кинуте вам долею, тому не нехтуйте знаками згори. Зірки підкажуть, як вам потрібно діяти у тих чи інших ситуаціях, але одне вони рекомендують точно – не порушуйте даних раніше обіцянок.

Риби

Обставини можуть дещо вибuти вас зі звичної життєвої колії, по якій ви рухалися спокійно і розмірено. Також гороскоп на сьогодні пророкує, що Рибам несподівано підкинуть додаткову “їжу для розуму” у вигляді гострих тем для роздумів. Саме сьогодні ви можете прийти до важливих висновків, здатним змінити все ваше життя.

You cannot copy content of this page