fbpx

Готуємо улюблені голубці в 2 рази смачніше, від такої страви всі будуть в захваті

Голубці – дуже смачна страва, яка може бути подана на будь-який стіл. Багато людей люблять голубці і готують їх за традиційним рецептом, не знаючи про те, що є й інші, не менш смачні варіанти приготування такої страви. У цій статті буде описаний один з них.

Для приготування знадобляться:

– приблизно 200 грам свіжого фаршу

– свіжа капуста

– близько 50 грам рису,

– одна цибулина

– одна морква,

– півсклянки води

– трохи соняшникової олії

– сіль і перець

– 100 г сиру

– пара помідор

– зелень

– часник, стакан сметани

Спосіб приготування:

Перше, про що необхідно подбати – капуста. Можна зварити капусту традиційним способом, або ж помістити її в мікрохвильовку на повну потужність на 10 хвилин, а потім відразу поставити під струмінь холодної води.

Поки капуста готується, можна відварити рис до напівготовності. Обсмажити цибулю і моркву. Далі цибулю і моркву змішати з рисом і фаршем, додати сіль і перець.

Наступний крок – формування голубців. Кладемо трохи фаршу на капустяний лист і звертаємо його так, щоб нічого не визирало назовні. Укладаємо їх на деко, попередньо змащене олією, наливаємо трохи води і накриваємо страву фольгою.

Готуються голубці в духовці при температурі 200 градусів приблизно півгодини. Поки готуються голубці, необхідно подрібнити помідори, зелень і сир, змішати це зі сметаною і додати сіль, перець, і часник.

По закінченню часу знімаємо фольгу, викладаємо цю суміш на голубці і залишаємо все це ще на 10 хвилин в духовці. Ось і все, смачна, ароматна і ніжна страва готова. Смачного!

Читайте також: Свекруха забрала все. Навіть останню картоплю.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook.

You cannot copy content of this page