fbpx

«Холостяк» 7 сезону Дмитро Черкасов розсекретив ім’я своєї обраниці (відео)

«Холостяк» 7 сезон закінчився вже рік тому. Але телеглядачів до сих пір хвилює доля героїв проекту. Дмитро Черкасов, який був головним холостяком країни в 2017 році, розлучився зі своєю обраницею на проекті Лідою майже відразу після закінчення зйомок. Як же склалася доля спортсмена і красеня Дмитра Черкасова?

Повідомляє intermarium.news з посиланням на СТБ

Про сьомого холостяка Діму Черкасова після закінчення сезону ходило безліч чуток. Тож не дивно, адже за життям чоловіка можна відкрито спостерігати в соціальних мережах. Після того, як Дмитро Черкасов показав фотографію кільця в Instagram, шанувальники відразу ж відреагували і приписали холостяку швидке весілля .

Перед цим Діма був помічений в Таїланді в компанії мініатюрної блондинки. І ця подія теж викликала шквал коментарів і суперечок.

Холостяку Дмитру Черкасову навіть приписували роман з українською співачкою Солохою! Просто тому, що він розмістив з нею фотографію в соціальних мережах.

У фінальному 11 спецвипуску пост-шоу «Як вийти заміж» Дмитро Черкасов в ексклюзивному зверненні розповів, як йде його особисте життя зараз. Дмитро зізнався, що він знайшов свою любов і навіть назвав ім’я дівчини. Його обраницю звуть Олександра.

Читайте також: СПЛAНОВАНО ТА ПРOПЛАЧЕНО? – ФІНАЛІСТКА ШОУ “ХОЛОСТЯК” ГАЛИНА РОЗПОВІЛА, ЯК НАСПРАВДІ ЗНІМАЛИ ШОУ (ФОТО)

Дівчина першою написала Дімі в соціальних мережах, хоча навіть не знала, що він відомий спортсмен і колишній учасник проекту «Холостяк» -7. Дмитро Черкасов розповів, що шалено щасливий з Олександрою і радий тому, що її зацікавила його особистість і мужність, а не популярність.

Про весілля Дмитро Черкасов не згадав. Але ми з нетерпінням чекаємо хороших новин.

Дивіться ексклюзивне відеозвернення Дмитра Черкасова прямо зараз:

You cannot copy content of this page