fbpx

Христина пішла на роботу, а зять в той день був вихідний. Після сніданку, я прибирала на кухні і почула розмову чоловіка по телефону. Вголос він, уточнив час і місце зустрічі. Тільки ось з ким збирався зустрітися мій зять? Він вдягнувся, вилив на себе пів банки парфумів і поспішив на зустріч. Я викликала таксі і поїхала за ним

Я опинилася в дивній для мене ситуації і не знаю, як мені вчинити? Тепер про все по – порядку. Донька вийшла заміж три роки назад. Так склалися обставини, що ми проживаємо разом. Зять у мене з інтелігентної родини, дочку мою не кривдить. Любить її і поважає мене. Дочка моя Христина, працює в магазині – продавцем, а її чоловік – на заводі. Я вже на пенсії. Вдома у нас панує гармонія і взаєморозуміння. Але, останнім часом я почала звертати увагу, що мій зять поводиться дивно. Він почав затримуватися на роботі, постійно розмовляє по телефону, переписується з кимось. І це відбувається, коли мене немає поруч.

Після моїх здогадок що, щось не так, я намагалася поговорити з Христиною. Щоб вона придивилася до дивної поведінки зятя. На що, дочка мені відповіла: «Мамо, не переживай. У нас все добре. Просто у Олега проблеми на роботі. Часто залишається, щоб розібратися з документацією».

Але я життя прожила і мене так просто навколо пальця не проведеш. Як будь-яка мама, я не хочу, щоб моя дитина потім мала неприємності. Тому я вирішила провести власну перевірку.

Христина пішла на роботу, а зять в той день був вихідний. Після сніданку, я прибирала на кухні і почула розмову чоловіка по телефону. Вголос він, уточнив час і місце зустрічі. Тільки ось з ким збирався зустрітися мій зять? Він вдягнувся, вилив на себе пів банки парфумів і поспішив на зустріч. Я викликала таксі і поїхала за ним. Мені здавалося, що я потрапила в дешевий мелодраматичний фільм.

Зустріч була призначена в одному з дорогущих ресторанів нашого міста. Я приїхала раніше і попросила офіціанта посадити мене десь в тихому і малопомітному куточку закладу. Замовила кави і чекала. Настав час зустрічі, а їх немає. Мені здавалося, що я виглядаю так нерозумно сидячи тут і чекаючи чоловіка моєї дівчинки. Тільки я зібралася йти, як увійшли вони: мій зять і симпатична дівчина. У мене в середині все стиснулося. Він допоміг їй зняти шубу, провів її до столика, який раніше був заброньований, підсунув стілець, щоб вона змогла сісти. Я збентежено спостерігала за всім. Їх столик обслужив офіціант. Він приніс їм пляшку дорогого напою. Вони мило розмовляли і трималися за руки. А я просто місця собі не знаходила дивлячись на них. За що? За що, він так з моєю донькою?

Мені не хотілося влаштовувати концерт в ресторані. Поки тривала їх мила бесіда, я тихенько пішла. Додому добиралася пішки. Мені треба було подумати, як це все піднести Христині. Як зробити так, щоб вона сприйняла цю інформацію більш адекватно? Я дуже переживала за неї.

І все-таки, цього вечора я не наважилася на розмову. Зять повернувся з побачення не додому, а відразу ж пішов зустрічати доньку з роботи. Вони прийшли разом. Я не хотіла при ньому заводити цю бесіду. Як він може після зустрічі з тією жінкою так мило спілкуватися з моєї Христиною? Я навіть не знаю, як їй повідомити те, що сьогодні побачила. Мій зять виявився лукавою людиною. Як відкрити моїй дівчинці очі? Не знаю, чи варто взагалі лізти в їх сім’ю, а й мовчати про таке я не в силах.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page