fbpx

Хто б подумав, що звичайна і доступна спеція, яка є практично на кожній кухні зробить з моїх “виморених” кімнатних рослин, зелених красенів з розкішними квітами. Сорок років живу, а досі не знала, що ця спеція годиться не лише для кулінарії, а й для догляду за рослинами

Хто б подумав, що звичайна і доступна спеція, яка є практично на кожній кухні зробить з моїх “виморених” кімнатних рослин, зелених красенів з розкішними квітами. Сорок років живу, а досі не знала, що ця спеція годиться не лише для кулінарії, а й для догляду за рослинами.

Мова йде про звичайнісіньку корицю, випічку з якою так полюблять мої домашні.

Як виявилось кориця є прекрасним стимулятором, який вміє запускати цвітіння домашніх рослин. До того, як я дізналась, кориця – сильний антисептик, та й імунітет рослин після використання спеції буде на висоті.

Я не прихильник хімії, тому кориця для мене — прекрасний вихід.

Для того, аби ваші квіти були здоровими і порадували квітами вистачило раз на місяць по поверхні землі в горщику посипати трохи кориці, але не надто багато. Пів чайної ложечки буде досить. Поливала рослини після цього у звичайному режимі.

А от для того. аби підгодувати квіти і наситити їх корисними мікроелементами я використовую настій із кориці.

Для його приготування не потрібно багато часу, зробити його може навіть маленька господинька. Потрібен лиш 1 л води який змішують з 1 ст.л. кориці.

Настоювати розчин довго не потрібно – всього 1 день.

Аби підгодувати свої кімнатні рослини я в кожен горщик виливаю всього по 1 ст.л. такого розчину.

Варто наголосити, що це дуже потужна підгодівля, тому частіше одного разу на місяць не використовую її.

21,11,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел колаж.

You cannot copy content of this page