fbpx

І наша мрія стала реальністю! Ми змогли! Стало легко і дуже радісно. У хорошому настрої ми готувалися до переїзду, оформлення документів, вибору меблів для нової квартири. Але один дзвінок від рідної сестри швидко спустив мене на землю

Мені було лише двадцять років, коли ми познайомилися з моїм майбутнім чоловіком. Мені залишалося ще кілька курсів університету, але я вже була досить самостійною, бо знайшла підробіток. Вийшло навіть попрацювати влітку за фахом. Місто у нас невелике, але ми з чоловіком не переїхали. Чоловік постійно у відрядженнях, зате займає добрий пост у найбільшій компанії у нашому місті.

Мій чоловік дуже активний, тому його часто відправляли навіть до столиці. Його поважали за чесність та працелюбність. І в головному офісі, який знаходиться в Києві, одного разу його помітили та запросили перевестися на роботу в столиці. Керівництво його компанії наполягало на переїзді мого чоловіка.

На той час ми вже прожили кілька років і встигли накопичити деякі заощадження на квартиру. Звичайно, не в столиці, а в нас, але після довгих роздумів ми з чоловіком наважилися ризикнути. Особливо коли компанія, в якій працював чоловік, пообіцяла надати службову квартиру на перший час.

Чоловікові зробили надбавку в зарплаті, тому ми розраховували, що швидко розплатимося з боргами. Я знайшла собі нову роботу із більшою зарплатою. Доводилося серйозно економити на речах та їжі, щоб швидше накопичити потрібну суму. Мені довелося навіть взяти підробіток, яким я займалася вечорами та ночами. Так що вдень та вночі ми працювали, щоб заробити на нову квартиру.

І наша мрія стала реальністю! Ми змогли! Стало легко і дуже радісно. У хорошому настрої ми готувалися до переїзду, оформлення документів, вибору меблів для нової квартири. Зазвичай я не дуже жалую ходьбу по магазинах, але тут ми з відмінним настроєм вибирали і робили покупки. Життя поступово налагоджувалося.

Ми вибрали велику та світлу трикімнатну квартиру. Довго шукали потрібний варіант, але знайшли те, що сподобалося і мені, і чоловікові. Щоправда, там треба було зробити гарний ремонт, але ми розраховували, що зробимо його самотужки. І все було добре, доки в наші плани не втрутилися родичі.

— Лесь, – дзвонить сестра, – ну ти ж знаєш які у нас тут зарплати. Олегу(її чоловіку) запропонували непогану роботу у столиці. Тижнева вахта. так ми й погодились. Я й собі знайшла підробіток, ну не буду ж я чоловіка самого відпускати. Так от. У мене до тебе справа. Ми оце подумали і вирішили, що ти ж нас не виженеш. ми в тебе зупинимось.

Рідна сестра. Що я могла сказати? Погодилась на перших порах, але попередила, що ми робитимемо ремонт, тому ніяких супер зручностей не буде.

Так і живемо більше ніж пів року. Тиждень у нас свобода а тиждень навала. Уже просила сестру знайти якийсь інший варіант для проживання, але вона навіть не зрозуміла, до чого я. Вони ж усього на тиждень і все! Які узагалі питання можуть бути?

А мені все це уже набридло до не можу. Чоловік теж не в захваті, але псувати відносин з родиною не хочеться. І як їх відвадити від нашого дому?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – intermarium.news.

You cannot copy content of this page