fbpx

І ось, одного разу, я, можна сказати, зловила його на гарячому. Якось увечері, я поверталася з роботи і побачила на в’їзді у двір машину брата. Вирішила, що він приїхав до мене і чекає. Але коли я підійшла ближче, то побачила зовсім іншу картину – мій брат з тією самої сусідкою у себе в автомобілі. Я остовпіла. Спочатку вирішила, що, напевно, помилилася

У мене є молодший брат Андрій. Він одружений і я дуже люблю його дружину. Коли ми з нею познайомилися, то відразу знайшли спільну мову і стали дружити. Вона чудова людина і хороша подруга. Тільки ось з недавніх пір, мені соромно дивитися їй в очі. Справа в тому, що я знаю, що мій брат зраджує їй з іншою жінкою.

Я дізналася про цей роман випадково. Я проживаю в квартирі наших батьків, а мій брат з сім’єю на іншому кінці міста. Кілька разів я бачила, як Андрій розмовляє з дівчиною з нашого двору. Тоді, я не надала цьому особливого значення. Вирішила, що він просто зустрів стару знайому і спілкується з нею. Потім, я стала помічати, що мій брат розмовляє з кимось по телефону і явно фліртує. Я думала, що це його дружина телефонує, але одного разу почула, як Андрій обговорює з цим абонентом відносини з дружиною. Коли я запитала його, хто його співрозмовник, мій брат відмахнувся і вийшов з кімнати. Після цього випадку, він став частенько виходити для телефонних розмов, хоча раніше ніколи так не робив. Я стала підозрювати щось недобре, але питань не задавала.

І ось, одного разу, я, можна сказати, зловила його на гарячому. Якось увечері, я поверталася з роботи і побачила на в’їзді у двір машину брата. Вирішила, що він приїхав до мене і чекає. Але коли я підійшла ближче, то побачила зовсім іншу картину – мій брат обіймався з тією самої сусідкою у себе в автомобілі. Я остовпіла. Спочатку вирішила, що, напевно, помилилася. Але тут, з машини вийшов мій брат. Сумнівів не було – він завів коханку. Я попросила Андрія піднятися до мене в квартиру і викликала його на відверту розмову.

Відпиратися було безглуздо, і брат розповів мені все. Його роман почався близько півроку тому. Одного разу, він виходив з нашого будинку і зустрів стару знайому. Дівчина була молодшою, і коли Андрій виїхав з нашої квартири, ходила ще в школу. Проте, він впізнав її. Вирішив поговорити, дівчина теж згадала його. Так вони випадково бачилися кілька разів, потім домовилися сходити на каву. Між Андрієм та цією дівчиною пробігла іскра. Так почався їх роман.

Я не могла повірити, що мій брат здатний на зраду. Коли почала розпитувати його про все, то він запевнив мене, що ці відносини не серйозні. Йому просто захотілося нових емоцій, а зі своєю дружиною він цілком щасливий. Кидати сім’ю він не збирався.

Брат просив мене не говорити нічого його дружині, і я пообіцяла зберегти його секрет. І ось тепер я  між двома дорогими мені людьми. З одного боку, я обіцяла родичу не видавати його і зберігати все в таємниці. Він – мій брат, і я повинна бути на його боці. Але з іншого боку, я вважаю, що повинна сказати подрузі про зраду чоловіка. Вона повинна знати правду, так буде чесно. Адже якщо все розкриється, то вийде, що я прикривала зрадника.

Я не знаю, як мені тут вчинити – промовчати або сказати правду? А що, якщо він буде зраджувати дружині постійно, то і я буду прикривати його вічно? Що важливіше в цій ситуації – сім’я або чесність з подругою?

Передрук без гіперпосилання на ntermarium.news – заборонено.

Головне фото ілюстративне – pexels.com.

You cannot copy content of this page