fbpx

Історія про анулювання візи генпрокурору отримала продовження

Лідер громадського об’єднання “Народний контроль” і народний депутат Дмитро Добродомов далі продовжує наполягати на тому, що генпрокурор Юрій Луценко все ж перебував в аеропорту Амстердама, хоча, за офіційною інформацією, він у той час мав бути у Києві. Крім того, Добродомов опублікував промовисте фото.

Відповідний допис з’явився на його сторінці у Facebook, передає 24 канал.

Так, за словами політика, речниця генпрокура Лариса Сарган змінила версію та вже підтвердила факт перельоту з Києва до Амстердама “в особистих справах”. Також вона стверджує, як підкреслює парламентар, що тепер очільник ГПУ перебуває відпустці. Щоправда, напередодні Сарган переконувала, що Юрій Луценко нікуди не вилітав і весь час перебував на робочому місці.

“Однак, як Юрій Віталійович 29 березня давав брифінг щодо змін у КПК, перебуваючи у відпустці, питання – риторичне. А щодо американської візи, то її (Сарган ) твердження далі залишається незмінним – у Генпрокурора є десятирічна віза. Мабуть, це правда. Напевно її навіть покажуть у його паспорті. Проблема лише у тому, що жодного разу вона так і не дала чітку відповідь, чи може він нею скористатися? Бо коли візу анульовують, з паспорту її точно не виривають. Скасована американська віза Ляшка, наскільки мені відомо, досі є у нього в паспорті”,– зауважив Добродомов.

Читайте також: Нардеп заявив, що Луценка зняли з літака та аналювали візу до США: прес-секретар очільника ГПУ дала пояснення

Відтак, у зв’язку з вищевикладеним, він задається питанням: “З якою метою так ретельно приховували черговий вояж Генпрокурора до Амстердама?”

Крім того, народний обранець опублікував фото Юрія Луценка в літаку рейсу KL1385, яке поширили в мережі, – виліт з Амстердама був 28 березня о 9:30 за місцевим часом, а прибуття назад до Києва сталося о 13:05 того ж дня.

You cannot copy content of this page