fbpx

Івано-франківського випускника поліція з мигалками домчала на ЗНО з української

Сьогодні на Прикарпатті майже 44 тисячі старшокласників та студентів складають ЗНО з української мови і літератури, пише Курс.

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року продовжується обов’язковим для усіх випускників та абітурієнтів тестуванням з української мови і літератури.

Для участі у тестуванні на Івано-Франківщині, повідомили в Регіональному центрі оцінювання якості овіти, зареєструвалися 43 тисячі 760 учасників. Проведення тесту розпочалося об 11 годині.

В Івано-Франківську початок ЗНО не обійшовся без інциденту. Випускник переплутав пункти тестування і приїхав складати незалежне оцінювання в інший район міста. Дістатися до свого пункту ЗНО він вже не встигав. І розплакався.

Читайте також: Три по 200: як дівчина склала тести ЗНО на 200 балів та отримала роботу в ООН

Хлопчину виручили поліцейські поліції охорони, які чергували на пункті тестування. Щоби він встиг на ЗНО, посадили в поліцейську машину і з мигалками домчали на місце. А там пояснили ситуацію. Випускник зайшов в аудиторію в останні хвилини і склав ЗНО.

Нагадаємо, тест зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури складається із завдань трьох форм. Загальна кількість завдань тесту – 58, на їх виконання учасникам відведено 180 хвилин.

You cannot copy content of this page