fbpx

Йому 102, їй – 100, разом уже 65 років: надзвичайна історія найстаршої пари в Голлівуді

Шанувальники завжди з трепетом і інтересом спостерігають за любовними романами зірок.

У житті так багато проблем, пов’язаних з відносинами між чоловіками і жінками, що особисте життя наших кумирів часто дає нам приклад. Приклад того, як треба і навпаки не варто робити.

Знамениті артисти, здається, сходяться і розходяться день у день, змінюючи дружин і чоловіків, з кожним разом вірячи в любов на все життя. Але є і ті, хто дійсно показує на особистому прикладі те, як можна жити разом і відзначати не тільки золоте, а й діамантове весілля.

Ми зараз говоримо про пару в Голлівуді, яка разом вже більше 65 років. Мова про Кирка Дугласа і Енн Байденс. Подружжю вже 100 і 102 року, а вони до сих пір щасливі разом і це не награно. У відомого актора це не перший шлюб, але зате який довговічний. Як тут не повіриш в долю? Це так приємно, погодьтеся, спостерігати пари щасливих бабусь і дідусів, які йдуть разом за ручку по парку, обіймаються і нескінченно посміхаються. Це люди, з яких хочеться брати приклад. Мрієш, щоб ось так же – як у них!

Тільки завдяки таким парам починаєш вірити в справжню любов. Дивно ж, але вони до сих пір просто і щиро закохані, як і раніше. Як і у будь-якої пари, між ними бувають сварки і проблеми, але їм вдається їх вирішувати, а значить – так можуть всі. Швидше за все, це життєва мудрість, якою нагороджує досвід. Тут йде колосальна робота над собою і відносинами в цілому.

Справжні почуття не знають кордонів. Це той випадок, коли «і в горі, і в радості». Мені здається, що пара з таким терміном спільного життя вже й не уявляє свого сенсу існування по-іншому.

Більше півстоліття поруч – це справжній героїчний подвиг!  У них точно є якісь секрети, завдяки яким існує їх шлюб. Як хочеться, щоб ми всі знали ці секрети.

You cannot copy content of this page