fbpx

Каверзні питання та пcихoлогiчні тести: батьки «Холостяка» перевірили потенційних невісток (фото)

Як справжні одесити, батьки Рождена Анусі підійшли до знайомства з дівчатами дуже серйозно.

Восьмий сезон романтичного реаліті «Холостяк» наближається до фіналу. Але дівчатам потрібно пройти ще одне важливе випробування – знайомство з сім’єю Холостяка. І це буде непросто.

Першою в Одесу приїде Іванна. Рожден вирішив показати дівчині пам’ятні місця в його рідному місті – місце, де він склав свій хіт «Знаєш», студію, де він працював. А також він познайомить дівчину з одним Льошею, з яким вони колись разом створили групу і читали реп.

А тим часом сім’я Рождена вже чекала зустрічі з дівчиною. Вони підготували масу питань і не мають наміру відступати.

«Ти готова до дітей?», – задасть пряме запитання мама Рождена Лоліта.

Крім каверзних питань, Лоліта підійде до спілкування з потенційною невісткою по-жіночому хитро: вона підготувала пcихoлогiчний тест для того, щоб зрозуміти, яка людина Іванна. Яке враження справить Іванна на батьків, і чи згоден буде Холостяк з думкою своєї сім’ї?

Знайомство батьків з Наташею виявиться на межі зриву. Холостяк запросить дівчину на вечірню прогулянку, занурить її в своє дитинство і постарається познайомити її зі своїм захопленням – катанням на скейті. Але Наталія не оцінить таке проведення часу. Після чого невдоволення Наташі переросте в конфлікт.

“Я хочу піти. Хочу закінчити побачення », – скаже дівчина.

Що зробить Холостяк? Чи зможе він згладити конфлікт, або виконає бажання Наташі і відпустить її?

Третє знайомство батьків з Галею почнеться незвично. Мама Рождена запросить дівчину на шопінг, щоб в ненав’язливій обстановці вивідати всі таємниці. З’ясується, що Галинина невизначеність щодо її майбутнього насторожує не тільки Рождена, але і його батьків. Тому Холостяк запросить дівчину на серйозну розмову тет-а-тет.

Читайте також: “ЦЕ ВСЕ ШОУ!”: ЗАРАЗ Я ШКОДУЮ ПРО ТЕ, ЩО ПРИЙШЛА НА “ХОЛОСТЯК-8”, – ОЛЬГА

Чи зможуть Іванна, Наташа і Галя гідно представити себе, які питання батьків застануть зненацька дівчаток, хто зачарує сім’ю українського артитста, а в кому засумнівається сам Рожден, шанувальники шоу побачать вже в цю п’ятницю.

Джерело.

You cannot copy content of this page