fbpx

Кімнатні рослини для міцного сну: вони навіть вночі виділяють кисень

Безумовно навіть діти знають, що вдень ​​рослини виділяють кисень, а вночі вуглекислий газ. У зв’язку з цим кімнатні квіти, особливо великих розмірів, не варто розташовувати в спальні. Однак ви будете приємно здивовані тому, що існують види, що можуть виділяти кисень навіть в нічний час. Ось їх то можна і потрібно поставити в спальні.

Алое вера

Ця рослина все знають, як домашнього лікаря, а про те, що воно виділяє велику кількість кисню вночі, не кожен. При цьому розмножується вона дуже добре і в догляді невибагливо.

Сансевієрія

Довгі, шкірясті листя, схожі на щучий хвіст, також можна поставити в кімнату для відпочинку. Адже вона не тільки буде виділяти вночі кисень, але ще очищати повітря.

Азадірахта індійська

По-іншому це рослина відома, як Ним. Це природний пестицид, що ефективно очищає повітря від шкідливих домішок, відлякує комарів і мошок.

Орхідея

Неймовірно чарівне рослина не тільки прикраса будь-якого будинку, але ще відмінний нагнітач кисню і очищувач повітря. Обов’язково майте в спальні пару горщиків з цією квіткою.

Фікус Бенджаміна

Ця рослина – потужне джерело кисню.

Декабрист (Кактус Різдв’янник)

Розквітаюче в грудні рослина приносить людині користь протягом всього року. Адже воно здатне виробляти кисень в нічний час, забезпечуючи міцний сон.

Пальми

Ці рослини часто можна побачити в фойє великих офісів в приймальних кабінетах. Все тому, що вони відмінно видаляють забруднення.

Каланхое

Список рослин для міцного сну необхідно поповнити ще одним екземпляром – каланхое. Воно виділяє кисень не тільки в денний, а також у нічний час. Крім того, він має заспокійливу дію.

Вибирайте одну або кілька рослин, ставте в спальню і насолоджуйтеся міцним сном.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page