fbpx

Кохання затулило їй очі і вуха. Довгий час не помічала жодного недоліку у своєму чоловіку. А що, грошей, що вона заробляє на життя цілком вистачає, а мама продукти привозить

Алла приїхала до офісу красивою іномаркою, припаркувавшись вийшла з машини.

– Алла? Привіт! Як справи? – почула вона в свою адресу.

– Олексію? Добре, як бачиш. – це був її колишній чоловік, з яким вона розлучилася 5 років тому.

– Як син?

– Невже ти згадав про сина?

– Алла! Давай зустрінемося ввечері, поговоримо. – запропонував чоловік.

– Добре, о сьомій у тому кафе, що навпроти. – вона погодилася поговорити з колишнім чоловіком.

Алла піднялася в офіс, відкрила двері кабінету, налила собі чашечку кави, включила комп’ютер. Але її ранкова зустріч не виходила із голови.

Вона закохалася в Олексія. Молодий він, немов би зачарував дівчину. Завжди був ніжний, турботливий, ось тільки ніяк не хотів працювати. Спочатку Алла не помічала ніяких недоліків в Олексія. Натомість вона працювала і їм на життя вистачало, а продуктами з дачі допомагали її батьки.

Але ось Алла відчула, що при надії. І постало питання про розширення квартири. Тому, що на весільні гроші була куплена однокімнатна квартира і подружжя вирішило взяти іпотеку на більше житло.

Але те що було сказано так і не зробилося.

Олексій так і годував її обіцянками, кажучи, що завтра ж влаштується на роботу. Алла сподівалася і вірила, але платіж в банк потрібно було вносити щомісяця. Вона пішла в декретну відпустку. З’явився на світ очікуваний малюк Максимко.

У молодої мами не було чим годувати маля. Тих грошей, які вона отримувала на дитину, ледь вистачало на суміш і підгузки. А Олексій так і не працював. Прийшов черговий платіж за квартиру, а у подружжя не було грошей, щоб його оплатити.

Згодом банк прийняв рішення забрати квартиру за борги. Аллі з Максимко довелося поїхала до мами, а Олексій і зовсім зник.

Незабаром Алла подала на розлучення. Чоловік так до суду і не з’явився. Не зважаючи на це, вона домоглася свого і з третього разу їх розлучили. Алла подала на аліменти, але їх ніколи не було. Сином, чоловік ніколи не цікавився.

Алла так і жила у мами, як тільки Максимкові виповнився рік, вона вийшла на роботу, а мама продовжувала бавити онука. Приблизно через рік, її підвищили, зарплатня значно збільшилася.

Тоді Алла вирішила взяти іпотеку на однокімнатну квартиру, тому влаштувала Максимка у садок. Їй пощастило достроково  виплатити весь кредит за квартиру. Тому друга її  покупка була машина. Для того, щоб частіше приїжджати до мами і встигати відвозити Максимку в садок.

Настав вечір. І Алла все роздумувала як їй бути, йти на зустріч з колишнім чоловіком чи ні. Бачити його не дуже і хотілося.

Але зустрітися довелося, Олексій вже чекав її у машини.

– Алла, як пройшов день?

–  Дякую, нормально!

– В кафе?

– Алла, я зараз не при грошах, можливо в машині поговоримо?

Алла знову почула ту саму пісню, як і раніше:

– Ні, люди не змінюються, – ще раз зрозуміла вона.

– Олексію, вибач, я поспішаю. Бувай! І не треба мене більше перестрівати. Прощавай! – сказала Алла і сіла в машину.

Знову годувати їй колишнього чоловіка не хотілося. І його новим обіцянкам вона тепер не вірила.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка ілюстративна – pexels.

You cannot copy content of this page