fbpx

Колір очей може багато чого розповісти про характер людини: ось головні секрети

Які риси характеру притаманні блакитнооким і карооким, чого чекати від людини з сірими і зеленими очима дізнаєтеся далі в цій статті.

Секрет цієї теми як маленький спойлер під час знайомства з новими людьми. Ви, напевно, вже стикалися з цим питанням. У дитинстві пункт про значення кольору очей входив до енциклопедії для дівчаток (пам’ятаєте такі?). Проте, малоймовірно, що у свої безтурботні роки ви змогли по-справжньому зрозуміти тонкощі прочитання внутрішнього світу людини. Тому зараз будемо з’ясовувати, як колір очей впливає на характер людини.

Зелені очі

Чехов писав, що зелені очі бувають або у дурненьких, або у божевільних. Це все жарти, звичайно. Адже зеленооких характеризують як стабільних, надійних і принципових людей. Попри впертість і твердість, конфлікти вони вирішують частіше за все мирним шляхом, або взагалі уникають розбіжностей.

Люди з зеленим кольором очей дуже вірні і віддані. Люблять завжди гаряче і пристрасно. По-особливому висловлюють доброту і ніжність. Не дарма кажуть, що вони володіють особливою енергією.

Сіро-зелені

Для володарів цього кольору очей немає перешкод для вирішення будь-яких проблем. З їхньою силою волі не зрівняється жодна інша людина. Яку б мету ці люди не поставили — все буде досягнуто.

Сірі

Пункт, у якому слово «удача» ви зустрінете частіше, ніж де-небудь ще. Не приймайте його за тавтологію. Пояснимо: сірий колір очей вигаданий для тих, кому щастить найбільше. Щастить їм скрізь: в кар’єрі, в коханні, навіть там, де неможливо пощастити. Чому дивуватися? Володарі сірих очей сміливі, розумні й допитливі. Безстрашно і без зволікання вирішують всі поставлені завдання. Тому, якщо ви раптом задумалися про те, чому вам пощастило менше, даремно. Краще дійте.

Розкриємо секрет: люди з сірим кольором очей найчастіше однолюби, дуже ревниві. Хоча не завжди бажають афішувати останню рису.

Блакитні

Володарі блакитного кольору очей цілеспрямовані і твердолобі, спокійні і впевнені в собі. Сентиментальність — це не про них. У будь-якій незрозумілій ситуації сльози при них не лийте, вони не будуть вас жаліти.

Темно-блакитні

Характер людей із темно-блакитними очима можна порівняти з погодними умовами, за яких світить ясне сонце, але їх супроводжують грім і злива. Вони наполегливі, але при цьому можуть бути м’якші, ніж свіжа випічка. Легко піддаються своїм примхам і швидко змінюють настрій.

Сині

Звучить як у казці. Ще б пак! Ті, у кого синій колір очей, справжні романтики. Вони чуттєві та емоційні. Легко і щиро закохуються. Пристрасть, непередбачуваність, спонтанність — це все про них. Крім усього, люди з синіми очима прямолінійні. Люблять конфліктувати, доводячи справедливість.

Карі

Якби попросили описати карооку людину трьома словами, то у відповідь можна було б почути: привабливість, чуттєвість, дотепність. Вчені пов’язують карий колір очей із розвиненим інтелектом. Ідеальна картина, не посперечаєшся. Проте, куди ховатися від запальності і впертості цих людей вчені поки не підказали.

Світло-карі

Мрійливими і сором’язливими можна назвати тих, у кого світло-карі очі. Ці люди дуже працьовиті і старанні. На них можна покластися, а вони завжди раді допомогти. Ці люди не терплять тиску з боку, тому найчастіше вирішують поставлені завдання самостійно, розробивши індивідуальний підхід.

Темно-карі

Такий колір очей мають тільки вкрай привабливі і товариські люди. Дуже швидко знаходять спільну мову з тими, хто їх оточує. Легко закохуються, але так само легко і перестають кохати.

Чорні

Чорні очі… ви теж проспівали?

Так от, чорні очі — це про силу і життєвість, ініціативу, сміливість і рішучість.

Жінкам на майбутнє: чорноокі чоловіки дуже велелюбні, вони на все готові заради об’єкта обожнювання: дістати зірку з неба — легко! Принести молоко корови, яка літає, — ще простіше.

Читайте також: Як приготувати цвітну капусту так щоб всі ахнули

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page