fbpx

Коли Єва і Андрій тільки почали зустрічатися, їй не сподобалося, що на прогулянках він ходив дуже швидко. Їй було важко встигати за ним, але про це вона мовчала, – не хотіла бути незручною. І дарма

А Андрій про ніщо не здогадувався. Він думав, що все гаразд.

Але потім у них з’явився син, а він все так же крокував семимильними, і Єва вже зовсім не могла за ним встигнути. Поступово вона втомилася, розлютилася, і в один момент Єву «понесло»… Завіса.

Напевно, більшість проблем у стосунках виникають через страх бути незручним(ою). І замість того, щоб чесно познайомити потенційного чоловіка зі своїми переконаннями, ми ці переконання приховуємо, а потім (абсолютно раптово) виявляється, що 5-10-50 років нас щось там не влаштовувало…

А чому б не:

ГОВОРИТИ ВІДРАЗУ ! (о! це геніально!).

Ось прямо так чесно і відразу, щоб не вводити партнера в оману, типу «у мене все ок», коли насправді це не так.

Ось що заважало Єві відразу сказати: «Мені стане набагато приємніше, якщо ти будеш ходити повільніше”? Нічого, крім її бажання бути зручною!

Але «бути зручною» – це далеко не завжди «бути найкращою», розумієте? Більш того, виходить, що мовчання – це обман партнера + крок проти себе. Кому в підсумку гірше?

Ключова теза: тe, що на початку стосунків «трохи не подобається», в момент труднощів може перетворитися в причину для розлучення.

Він випиває? Скажіть, що вам це не подобається і подивіться на реакцію, зробіть висновки. В іншому випадку – можете відразу налаштовуватися на чоловіка чарколюба… Ну що ж, «багато терплять, і я потерплю».

Злегка грубуватий, а ви мовчите? Потім будете боксерською грушою або в прямому або в переносному значенні.

І так далі.

Висновок: не тіштесь ілюзіями, що все налагодиться саме собою, що «він полюбить мене лагідну і покірливу, а вже там я і скажу все».

Усвідомлена жінка добре бачить суть чоловікa і не починає з ним стосунків, якщо не готова прийняти його «таким як є».

А ви так мовчали? Чим потім це оберталося?

Нехай щасливих сімей побільшає!

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page