fbpx

Коли їй закралася думка, що вона зможе змінити його – невідомо. Навіть, свої звички вона не намагалася змінювати, хоч і потерпала від їх наслідків, а от в зміні іншої людини – завжди експерт

Галя не слухала ні батьків, ні друзів – хотіла за нього заміж і все.

– Він вже був розлучений, подумай про це.

– У нього просто жінка погана була, а я буду хорошою!

– Може, через те, що він пив його покинула?

– Зі мною він не буде цього робити. Я його кохаю і він зміниться заради мене!

Коли їй закралася думка, що вона зможе змінити його – невідомо. Навіть, свої звички вона не намагалася змінювати, хоч і потерпала від їх наслідків, а от в зміні іншої людини – завжди експерт.

Спочатку Саша був взірцем молодого зятя і молодого чоловіка. В пари народилася донечка, прибавилося більше проблем і кожен вирішував їх по-своєму. Галя була впевнена, що вже перевиховала Сашу, тому всі побутові питання мали б бути його. Вона ж молода мама, тому на ній надвідповідальна частина – донечка, на ній і на тещі. Радше, теща опікувалася маленькою і нагадувала Галі що, як і коли вона має робити. Галя була в своїй ролі дитини люблячих батьків і люблячого чоловіка.

Слабкою ланкою, несподівано, виявися Саша. Чи він не хотів вирішувати фінансові питання чи не міг, чи вирішив зняти стрес, а то затяглося на місяці. Любов до чарки добрим словом не подолаєш.

Галюся була наче громом вражена, бо вона ж вклала в нього душу свою, а він отак вчинив з нею – осоромив перед батьками, друзями. Він мав з дня їхнього весілля бути «ангелом», а не за старе братися!

Промучивши себе і його ще декілька років – розійшлася. Він зайшов у свій звичний стан, а вона постала перед питанням – де знайти гроші на себе і дитину? Найлегший спосіб – виїхати за кордон. Так і вчинила. Але гГаля знала ще один якнайлегший спосіб – знайти когось, хто б тебе забезпечував.

Галя – дівчина красива, але іноземні залицяльники не йшли косяками, тому прийшлося вибирати кращого з гіршого. В перекладі – не надто заможний, але з власним житлом. А за кордоном, як відомо Галі, гроші самі падають на голову місцевим. Не довго думаючи, одружилася і народила Томику дитину.

Томик був теж єдиною дитиною, був балуваний і не дуже то й хотів працювати понад норму, адже треба забезпечити аж двох дітей! Як було – не відомо, але Галя знову проговорилася, що Томик, як Саша, тільки іноземець.

Такого жарту долі вона не чекала! Вертатися додому з двома дітьми не могла, бо розуміла, що вдома їх точно не прогодує, а тут якось буде.
Взялася наша Галя до тяжкої праці і тягне Томика і дітей. Трохи помагає свекруха і свекор, але це менше, ніж хотілося б.
Подумала Галя, що два рази на ті ж граблі ступати – то занадто, тому треба треті.

Галя за прості ефективні рішення. Перелопачує всі контакти і надибує на лист, де полковник американської армії чахне і сохне без неї! Він закохався з першого погляду і хоче познайомитися ближче. Він от-от приїде, тільки вернеться з якоїсь надсекретної місії. Хай вона його дочекається. І Галя чекає! Вона вірить, що її можна любити просто так, адже вона стільки разів сама так любила – безкорисно і з авансами. А толку? То чому ж її не може хтось отак полюбити? Звичайно, може.

Галя чекає, але Джон не пише. Пише сама, багато, довго. І він каже, що приїде, просто у нього тимчасові труднощі з готівкою – чи не могла б вона йому переслати на квиток?

Та що за прокляття!!! Чому ці чоловіки так з нею чинять? Перших двох вона просто хотіла зцілити свою Лююбов’ю, змінити, підтасувати під себе і свої потреби. Що ж тут такого поганого? Вона ж так само змінювалася під їх потреби. Чому ж вони не могли зробити так само?

А останній просто пройдисвіт. Вона теж хотіла обманутися, всім серцем хотіла. Кожною клітинкою і думкою вона хоче щастя, як і всі!

Автор: Ксеня Ропота.

Фото pexels.

You cannot copy content of this page