fbpx

Коли зранку прокинулась і вирішила відвідати вбиральню – остовпіла: ні ванни ні білого друга на місці не виявилось. На їхньому місці лиш дірки сяяли. У шафах порожньо, а мої речі висять серпантином на деревах під вікнами

Коли зранку прокинулась і вирішила відвідати вбиральню – остовпіла: ні ванни ні білого друга на місці не виявилось. На їхньому місці лиш дірки сяяли. У шафах порожньо, а мої речі висять серпантином на деревах під вікнами.

Уже пів року я щодня отримую від колишнього чоловіка порцію от таких несподіванок. І хто б мені сказав, що той інтелігентний і симпатичний мужчина, який водив мене в театри і обіцяв прихилити небо до моїх ніг, здатен на такі вчинки. Він зі своєю дочкою роблять все можливе, аби я з Оксанкою скоріше звільнила його квартиру.

Три роки тому я познайомилась з неймовірно галантним і інтелігентним чоловіком, який одразу мені дуже сподобався. Він дарував шикарні букети і не приховував того, що я йому дуже і дуже подобаюсь. Я на той момент була розлучена і виховувала доньку сама. Наші відносини розвивались досить стрімко і вже через три місяці він запропонував мені вийти за нього заміж.

Я вже така була втомлена від самотності, мені так хотілось вимовити слова “ми”, а не “я сама”, що пропозиція була прийнята і я з донечкою переїхала до коханого. На сімейній нараді ми вирішили продати квартиру у якій до шлюбу жила я з донькою, а на отримані кошти зробити ремонт у тій, в якій житимемо.

Ремонт скінчився пів року тому, як і гроші з продажу мого житла. У квартирі чоловіка ідеальний і дорогий ремонт, а він уже подав на розлучення. Кілька разів він виставляв мої і Олені речі за двері, але моя неповнолітня донька прописана тут, тому нас вселяли знову.

До повноліття доньки залишився місяць. Вона вже давно живе з моєю матір’ю, а мені звідси йти нікуди. Мама завжди була проти продажу моєї квартири і коли мій чоловік почав виставляти мене за двері погодилась прихистити лиш доньку. За її словами я сама в усьому винна і повинна була думати головою, коли продавала своє житло.

Як бути далі просто не знаю. Уже програно кілька судів. Невже от так і залишиться мій чоловік у квартирі з ідеальним дизайнерським ремонтом, а я піду в нікуди?

Автор Анна К.

Передрук без згоди автора – заборонено.

You cannot copy content of this page