fbpx

Колишня дружина мого чоловіка, судячи з усього, була дуже рада одночасно позбутися і від чоловіка, і від дитини. На суді вона не претендувала на сина і, не чекаючи офіційного розірвання шлюбу, поїхала за кордон. Офіційна версія – на заробітки

Нещодавно я вийшла заміж за коханого чоловіка, у якого до мене вже була сім’я і дитина. Що нормально загалом адже він трохи старший від мене. З колишньою дружиною у нього погані стосунки, в останні роки їх пов’язував тільки син, якого він дуже любить. Зате колишня, судячи з усього, була дуже рада одночасно позбутися й від чоловіка, і від дитини. На суді вона не претендувала на сина і, не чекаючи офіційного розірвання шлюбу, поїхала за кордон. Офіційна версія – на заробітки, але як мені здається, у неї там інші інтереси, а якщо точніше, то інших чоловік.

Якщо чесно, я не очікувала такого розвитку подій – до малюка я ставлюся дуже добре, але зовсім не була готова, що він буде жити разом з нами.

Мені двадцять чотири роки, хлопчикові шість, в наступного року він піде в школу. Замість того щоб насолоджуватися сімейним життям з коханою людиною, я повинна вовтузитися з його дитиною, від якої у мене вже голова обертом іде.

На вихідні ми відвозимо хлопчика до бабусі, і тільки тоді можемо зітхнути вільно. Але ж це не діло – не про таке життя я мріяла, збираючись заміж. Мені 24 роки, я навіть своїх дітей ще не планувала, а тут такий сюрприз.

Мені здається, його колишня спеціально все так провернула, щоб зіпсувати нам життя. Мені лячно навіть думати, скільки це ще триватиме. Звикнути до дитини і полюбити її, як рідну, не виходить, з чоловіком сваритися не хочу, а він категорично наполягає, щоб хлопчик жив у нас. Якийсь замкнутий круг, з якого я поки не бачу виходу!

Інна, 24 роки

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page