fbpx

Крах наступив в той самий вечір, коли Вадим прийшов з каблучкою і зробив Олені пропозицію. – Звичайно, я погодилася! Потім ми сиділи за келихом червоного  і згадували нашу першу зустріч. Вадим говорив, що закохався з першого погляду. І тут мене біс смикнув! Досі не дуже розумію, як це вийшло!

28-річна Олена досі переживає крах своєї красивою лав-сторі:

– У нас з Вадимом з першого дня спільного життя все пішло гладко, ніяких притирок, побутових негараздів. Я дивилася на нього і сама собі заздрила – як мені пощастило! Я була захоплена…

Це захоплення тривало більше року. Крах наступив в той самий вечір, коли Вадим прийшов з каблучкою і зробив Олені пропозицію.

– Звичайно, я погодилася! Потім ми сиділи за келихом червоного  і згадували нашу першу зустріч. Вадим говорив, що закохався з першого погляду. І тут мене біс смикнув! Досі не дуже розумію, як це вийшло! Я хотіла донести до Вадима, що в мені кохання до нього спалахнуло хоча і не відразу, зате серйозно і надовго.

У такий серйозний етап стосунків, як законний шлюб, Олені хотілося вступити з чистою совістю, почати все з чистого аркуша:

– Я взяла і зізналася Вадиму, що перші три місяці наших зустрічей у мене був «паралельний» кавалер. І що я рішуче його кинула, як тільки зрозуміла, що мої почуття до Вадима серйозні. Пам’ятаю, як Вадим змінився в обличчі…

Ніяких «кіношних» сцен, за словами Олени, не було:

– Вадим чомусь все намагався уточнити прямо по днях, коли саме я розлучилася з «паралельним», – ділиться Олена. – Я ще чесно намагалася пригадати дати, а про себе думала, яке це має значення, якщо було пів року тому, а тепер ми разом і щасливі?!

Того вечора вони допили пляшку, пообіцяли надалі зберігати один одному вірність. Але саме тоді щось зламалося.

– Між нами почалися дрібні сварки через дрібниці, взаємне невдоволення. Моє зізнання породило в ньому роздратування, з яким він намагався впоратися, але так і не зміг. Це тепер я розумію, після року роботи з психологом, а тоді заява Вадима була як сніг на голову.

Десь через місяць після рокової відвертості Олени Вадим запропонував їй розлучитися:

– Він пом’якшив це як міг, – визнає Олена. – Сказав, що його відправляють у термінове відрядження на невизначений термін. А для нас це, мовляв, можливість пожити окремо і ще раз перевірити свої почуття… Я, звичайно, зібрала речі і пішла, а Вадим обіцяв зателефонувати, як тільки проясниться з відрядженням.

Через тиждень він подзвонив зі словами, що «думав, що зможе з цим жити, але нічого не виходить, і їм з Оленою слід розлучитися».

– Мовляв, йому боляче уявляти, що в ті самі дні і ночі, коли він тільки про мене і думав, я була з іншим, – переказує слова колишнього нареченого Олена. – «Краще б ти мені цього не розповідала!» – так і сказав…

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page