fbpx

Курка в лаваші. І тісто, і курка, і начинка – вони просто незрівнянні!

Готую багато років і не зраджую цьому рецепту!

Для цієї страви нам знадобиться невелика курка. Курку солимо, перчимо, обмазуємо спеціями, часником і т.д. Ми залишаємо трохи промаринуватися. Джерело

Читайте також: Жінки цих знаків Зодіаку найбільш розсудливі і мудрі. Вони володіють здоровим і холодним розумом. Вони вміють приймати правильні рішення і реально дивитися на світ

Для начинки нам знадобиться:

  • сир,
  • часточка лимона,
  • помідори.
  1. Беремо сир і помідори в рівних пропорціях і начиняємо щільно курку. Листи лаваша, змащуємо зверху рослинним маслом і кладемо курку на край. Звертаємо, краї заправляємо всередину.
  2. Викладаємо курку на деко, застелене фольгою. Зверху змащуємо олією.
  3. Зверху накриваємо курку фольгою (нещільно) і ставимо в розігріту до 180 гр.,
  4. Запікаємо протягом 1 години або більше, залежить від розміру курки. За 15-20 хв. до готовності зняти фольгу і дати зарум’яниться.
  5. Що у нас виходить – зверху хрусткий смачний хлібний чіпс, внизу лаваш просочується соками курки і стає м’яким і смак у нього, як у тіста чебуреків. Ви розрізаєте цей конверт посередині і розправляє його в сторони, з курки витече гарячий сир з томатом, просочений лимоном, ось це все ви ламаєте і їсте, і вам дуже, дуже смачно! Посипте зверху свіжою зеленню, краще кінзою.

Смачного!

You cannot copy content of this page