fbpx

Жінки цих знаків Зодіаку найбільш розсудливі і мудрі. Вони володіють здоровим і холодним розумом. Вони вміють приймати правильні рішення і реально дивитися на світ

Жінки цих Знаків Зодіаку — найбільш розсудливі і розумні.

Представниці цих Знаків Зодіаку володіють здоровим і холодним розумом. Вони вміють приймати правильні рішення і реально дивитися на світ Джерело

Терези

Жінка під знаком Терези має холодним розумом і логічне мислення. Це дуже розумні, реалістичні, кмітливі натури. Жінки Терези рідко помиляються, оскільки перед прийняттям рішень вони все ретельно обмірковують. Представниці цього Знака Зодіаку часто перевершують інших за рівнем інтелекту, але ніколи не показують цього. Вони володіють здоровим розумом, тому у жінок Терезів можна сміливо питати поради.

Читайте також: Іван стояв, немов ошпaрений кuп’ятком, і не міг повірити у те, що почув. От стeрво, думав, як уміє лити бальзам на душу!

Діва

Жінка Діва — це володарка логічного мислення і гострого аналітичного розуму. Ця розсудлива особа може бути чудовим порадником і прийти на допомогу навіть у найскладніших ситуаціях. Жінка під Знаком Діва не залежить від думки оточуючих і живе за власними законами і переконанням. Її критичний розум і вміння помічати дрібні деталі роблять її прекрасним аналітиком.

Козеріг

Жінка Козеріг є дуже розважливою і приземленою натурою. Вона спирається на здоровий глузд і завжди стоїть на стороні практичних інтересів. Ця жінка знає, чого хоче, і знаходить реальні шляхи для здійснення задуманого. Жінка Козеріг любить стабільність, реально мислить, прагне ніколи не порушувати норм моралі. До неї можна сміливо звертатися за порадою, особливо якщо вони стосуються життя в цілому і долі.

Телець

Жінка Телець є досить розсудливою особливою завдяки своєму розуму і приземленості. Ця жінка наділена природною мудрістю і вмінням відрізняти реальне від ілюзій. Телець може вислухати іншу людину і дати добру пораду. Її думки завжди приземлені і практичні, тому жінка Телець вміє приймати вірні рішення.

Скорпіон

Жінка Скорпіон, незважаючи на свою внутрішню пристрасність і емоційність, має досить холодний розум. Вона вміє приймати зважені вірні рішення, довго думає і аналізує ситуацію, перш ніж почати діяти. Ця розумна і прониклива натура вміє прораховувати все наперед і з точністю передбачають багато подій. Це досить реалістичні і кмітливі натури.

You cannot copy content of this page