fbpx

Курортна історія в Туреччині однієї моєї колеги. Розповідаю.

Добрий день друзі! Як Ви дивитеся на те, коли жінка маючи гарну міцну сім’ю, вирішує поїхати за кордон без чоловіка, заводить на стороні роман абсолютно випадково, не підозрюючи навіть про це і повернувшись додому, ні про що те, що трапилося навіть і не пошкодує?

Хочу поділитися однією такою історією, що сталася з колегою по роботі, яка втім і поділилася зі мною одного разу, за розмовою на обідній перерві. Отже сідайте зручніше і приємного Вам читання!

Одного разу моя колега будучи втомлена від роботи, вирішила зробити собі подарунок-поїздку на курорт до Єгипту або в Туреччину, взагалі туди де тепло.

Природно, як і всім іншим жінкам, однією їй не дуже хотілося їхати, а чоловік таку ініціативу не надто поділяв, говорив що мовляв якщо хочеш їдь, але я не поїду, мовляв справ по горло.

Їй 28 років і 8 років вони вже в шлюбі, але сімейне життя за її словами іноді буває не дуже благополучним, а в цілому вони з чоловіком створювали хороше враження сімейної пари для оточуючих.

Друзі їм заздрять, родичі спокійні, та й самі вони начебто не воюють з чоловіком, але і почуттів уже колишніх один до одного не відчувають і вона вирішила що все таки поїде.

Попутницею на курорті стала її мама. І ось настав той довгоочікуваний час – час перельоту!

Ура! Ми їдемо думала вона, її щастю не було меж! Переліт пройшов непомітно і ось нарешті їх зустрічає своїми жаркими обіймами-аеропорт в Туреччині.

Приголомшлива погода, тепле море та відмінний готель, попереду було два тижні незабутніх вражень!

Мама була старого гарту хоча і молода ще, але тим не менше порекомендувала їй обійтися без пригод і бути гранично уважною, не вступати в будь-які контакти. Але і вона не думала про те, що таке взагалі можливо!

Одного вечора вони з мамою пішли в ресторан, повільно пили коктейль і насолоджувалися заходом.

Тут підходить до них якийсь незнайомець і ввічливо питає чи не скласти їм компанію? Мама звичайно ж відповіла так, а їй він був категорично неприємний. C першого погляду він здався їй занудою і набридливим якимось.

Коли прийшов час прощатися, він вирішив проводити їх до номеру, а виявилося що він ще й сусід по кімнаті.

На наступний ранок він постукав у двері до них і посміхаючись запросив їх з мамою на море купатися. Маму їй так і не вдалося покликати на море, тут надівши купальник вона пішла з ним на пляж. Поки йшли до пляжу зав’язалася розмова про роботу, та власне про все.

А чим ти займаєшся запитала вона? І тут почалося, він почав розповідати про ядерну фізику, про комп’ютери, архітектуру, військової авіації, він говорив так багато і в таких яскравих фарбах, що її неприємні почуття до нього пройшли самі собою. Як виявилося він дизайнер, працює над новим проектом. Вона слухала його і захоплювалася, але ж здається у нього талант? Думала вона. Їй стало спокійно з ним і дуже цікаво.

Так і пішло поїхало, вечорами вона довго сиділа з ним за столиком біля басейну і слухала його розповіді, потім розповідала йому сама і що дивно, він слухав її теж з цікавістю, давав різні поради і іноді у неї складалося враження що вона розмовляла з братом або з татом. Він розумів її, вони разом ходили купатися дуріли, відвідували екскурсії та магазини.

Він був першою людиною за її словами, яка змогла за такий короткий час стати їй майже рідною. Вона заходила до нього в гості і вони могли годинами валятися на ліжку і дивитися фільми, її радувало що він не пристає до неї, вона думала що можливо так і буде далі, але як же вона помилялася.

Одного вечора, він постукав до них в номер і сказав що сильно обгорів і потрібна допомога. Вона накинула халат, взяла свої креми і пішла до нього в номер.

Все що відбувалося потім, вона пам’ятає смутно, але почуття спалахнули обопільно і вона точно знає що її з кожним разом все більше тягнуло до нього.

Вона не могла і уявити що таке може трапитися з нею, з вірною по натурі дівчиною, для якої істиною цінністю є сім’я.

Але з ним вона забула про все, щоранку він приносив їй квіти, вони разом ходили снідати, він брав її на руки і ніс, коли вона скаржилася що пісок гарячий, він дбав і всіляко доглядав.

А її приємно тішила його увага, але вона твердо знала що це не надовго, вона насолоджувалася кожним днем ​​з ним, але знала що не залишить йому жодних контактів. Так вони стали ще ближче, коли поговорили з ним по душах. Як виявилося він теж в шлюбі і вони були дуже схожі з ним.

Час від’їзду наближався невблаганно, останній свій вечір вона провела з ним, майже до ранку вони сиділи на його балконі і говорили про все; про свої труднощі, прикрощі та роздуми, він говорив що безвихідних ситуацій немає, і в усьому що відбувається потрібно бачити тільки позитивний результат.

Так і закінчився її курортний роман з незнайомцем, вони тепло розпрощалися, побажали один одному успіху на прощання, він поцілував її в лоб і сказав “бережи себе дівчинко ти найкраща”.

Уже сидячи в літаку вона прокручувала все, що відбулося знову і знову, осмислюючи про все, що сталося.

Єдине, що вона знає абсолютно точно і за що вдячна, так це за те що він навчив її радіти, навчив знаходити крапельку позитиву в морі непорозумінь. Він оживив її серце і він саме він, змусив її відчути себе особливою.

І вона дуже вдячна йому за це, а вдома вона стала по іншому ставиться до чоловіка, більш трепетно, на подив і він до неї теж. Вони стали говорити з ним однією мовою і він став робити їй компліменти.

І почуття як ніби спалахнули знову! Про зраду, вона природно нікому не говорить і ніколи не скаже, як втім і вона не хотіла б знати про зради чоловіка.

Хоча, тепер вона стала ставитися до подружньої зради трохи по іншому. Можливо для когось це і жахливо (зрада), але їй вона допомогла врятувати шлюб. Вона як і раніше не прихильниця постійних ходінь наліво і вважає що сім’я понад усе, але якщо вже так вийшло то чому б і ні?

You cannot copy content of this page