fbpx

Лайфхаки для найледачіших

Якщо все лінь, уважно прочитай Лайфхак на тему, як підтримувати елементарний товарний вигляд. Що-небудь точно стане в нагоді.

1. Замість того, щоб мити та висушувати волосся, просто використовуйте звичайний сухий шампунь для всмоктування жиру.

2. Якщо тобі набридло щоранку фарбуватися по годині, просто не змивай то, що зайняло найбільше часу.

3. Замість того, щоб годинами шукати ватні тампони і Ремувер для лаку, просто відколупувати старий лак. Особливо круто потім розкидати кольорові шматочки по кутах. Напевно твій бойфренд зрадіє від таких скарбів по всій квартирі!

4. Розчісувати, начісувати, укладати, завивати… До біса! Збери волосся в гульку і розслабся. Творчий безлад завжди в моді.

5. Навіщо прати одяг, якщо він абсолютно чистий і просто трохи пахне? Можна просто запшикати його дезодорантом! Якщо це працює з твоїм тілом, напевно спрацює і з твоїм платтям!

6. А якщо ти забруднилася їжею, то не гай часу на прання. Просто дочекайся поки пляма висохне і обережно відковиряй її від одягу.

7. Ну а коли твої речі непоправно брудні, все одно не заморочувайся пранням, просто почни носити чужий одяг. Наприклад, твого хлопця. Він буде весь час думати яка ти прекрасна в його затишній кофті, яку носиш чомусь останні два тижні.

8. Замість того, щоб підриватися по дзвінку будильника, наведи його на півгодини раніше і постав на режим «подрімати через кожні три хвилини». Коли ти пропустиш всі 10 будильників і нарешті встанеш, виявиться, що ти зовсім навіть і не проспала.

9. Навіщо влаштовувати голити волосся всюди? Видаляй тільки на тих ділянках, які видно з-під одягу. А краще скажи «Та ну і чорт з ним!» і забий. Зовсім. Це найкращий лайфхак!

10. Геть джинси! Носи будь-які штани з еластичним поясом! Бо ж не для того, ти наїдала живіт, щоб потім затягувати його в вузькі джинси.

You cannot copy content of this page