fbpx

Ларисі довелося розлучитися, щоб нарешті зрозуміти, що таке щастя

Вони були разом так довго, що здавалося, ніби цілу вічність. Дівчина чекала, коли її покличуть заміж, а її обранець не поспішав робити такий крок.

Лариса з Максимом разом пройшли через багато. Колись вона чекала його з армії, а він ні дня не міг прожити, щоб не написати їй листа. Але щось в їх стосунках пішло не так.

Після його повернення зі служби молоді люди оселилися під одним дахом. Вона мріяла про біле весільну сукню, а він пішов у загул. Максим після служби став підтягнутим молодим хлопцем, тому не дивно, що він користувався успіхом серед у дівчат. Встояти перед жіночим шармом він був не в силах. Лариса ж не помічала змін в своєму коханому.

Час минав, вік почав все голосніше нагадувати про себе. І тоді Лариса поставила Максима перед вибором: весілля або розставання. Не зрозуміло чому, але хлопець вибрав одруження. Можливо звичка, і прихильність зіграли свою роль або йому просто було так зручно.

Весілля було веселим і галасливим. З боку молодята здавалися ідеальною парою, але через деякий час Лариса дізналася про невірність чоловіка, а він її власне перестав приховувати. Діти в цьому союзі так і не з’явилися, а спільне життя все більше нагадувала розбитий глечик.

У житті Максима з’явилася інша дівчина, а Лариса шалено кохала свого чоловіка і всіляко потурала його примхам, намагаючись повернути в родину. Подружжю жилось складно, але кожен відчував це по-своєму.

Втомившись від того, що відбувається, чоловік вирішив поставити крапку у стосунках.

Для Лариси ж життя перетворилось у суцільну драму: їй за тридцять, без чоловіка і дітей. Колишній її чоловік швидко одружився, і у нього появилась донечка.

Жінка ж всю себе віддавала улюбленій роботі з чужими дітьми. Згодом в житті Лариси з’явився чоловік, який показав їй, що означає бути коханою і бажаною. Тільки ось розлученій жінці складно було довіритися і знову покохати. Але чоловік був наполегливий і серце нашої героїні розтануло.

Через три роки після розлучення Максим і Лариса щасливі окремо один від одного. У Максима підростає дочка, а Лариса вдруге вийшла заміж і вони з чоловіком планують дитину.

Ось так відпустивши один одного, колишнє подружжя знайшло щастя в нових стосунках.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page