fbpx

— Лелека до вашого дому не поверне, тут без варіантів. – без жодної емоції резюмував спеціаліст – Появу сина вважайте за подарунок небес

— Лелека до вашого дому не поверне, тут без варіантів. – без жодної емоції резюмував спеціаліст – Появу сина вважайте за подарунок небес.

Мій син уже дорослий, йому зараз 20. Всі ці роки я мріяла, мріяла про доньку, так хотілося ростити маленьку леді, заплітати косички, шити сукні.

Але мала я тільки досить серйозного і з пелюшок самостійного сина. Він вже чотири роки живе в іншому місті, вчиться, працює, дзвонить раз на тиждень, зайнятий своїм життям.

Поки син жив удома, туга була не такою сильною, але після його від’їзду. Я просто існувала, без мети, без вогника. Чоловік, зважаючи на невтішний прогноз спеціалістів, про другу дитину навіть думати заборонив.

В одному з кабінетів на консультації у дуже відомого і шанованого професора почули, що появу сина можемо вважати за диво і дар Божий. Більше лелека до нас не завітає – без варіантів.

Ще до років 36 я надіялась, а потім просто здалась.

Рік тому, коли мені виповнилося 42 роки, я прокинулася весняним ранком і відчула себе не дуже добре. Голова обертом, учорашня вечеря просилась назад.

Насилу добралася до роботи, весь день була сама не своя. Ну дуже дивні відчуття. Чомусь подумала про найгірше, і вже після роботи сиділа в кабінеті сімейного.

Та мене оглянула, послухала. виписала цілу кіпу направлень, а вже коли я була в дверях якось між іншим порадила купити тест.

Ну звісно, я пояснила і розповіла їй, що тут без варіантів. Та й куди в моєму ж віці про це й мови бути не може.

Але тест все ж придбала. Швидше, аби довести, що панянка, яка його порадила, геть не права. Аж в очах померкло, коли побачила дві смужки. Сто разів прочитала інструкцію, для мене ці тести зовсім в новинку, ніколи не користувалася. Увечері прийшов чоловік, а я сиджу на підлозі, то плачу, то сміюся.

Качаю зараз на руках маленьку Дариночку. Цілком здорову лялечку. Чоловік ніби помолодшав, змінився, він тепер сповнений планів на нове життя, хоче міняти машину, квартиру, допомагає мені шити сукні та повзунки.

Ми просто воскресли! Життя заграло іншими фарбами.

Текст підготовлено – intermarium.news

Головне фото – firestock

You cannot copy content of this page