fbpx

Ліза стояла отетеріло. Кліпала очима і все намагалась збагнути, як же так вийшло. Ясно, що не навмисно, але схоже ж на те

Довгоочікуваний день стрімко наближався. Ніщо не могло зіпсувати її настрій, навіть розлучення батьків. У Лізи мало бути весілля.

Її мама знайшла для себе ідеальне плаття. Вона сподівалася бути найкращою мамою нареченої, яку коли не будь бачили!

А батько знайшов собі нову пасію. Яка теж, до речі, мала прийти на свято.

Через тиждень наречена отетеріло дивилась на нову обраницю батька. Ліза щойно побачила, що та купила собі точно таке ж плаття, як і її мати!

Лізі було соромно і ніяково, але вона все ж попросила обраницю батька, щоб та не одягала його. Але жінка вперлася і відмовилася, кажучи:

– Ні в якому разі! Я у ньому шикарно виглядаю! І без сумніву вдягну тільки його. А якщо комусь не подобається, хай на свято не приходить.

Ліза зі сльозами на очах розповіла про все, що сталось своїй матері. Та лиш посміялась і з любов’ю відповіла:

– Дорога, не бери в голову. Я куплю собі інше плаття. Зрештою, це твій найщасливіший день! А сукня? Так це ж лише річ, донечко!

Через декілька днів вони пішли на закупи. Ліза з мамою знайшли просто неповторне плаття в якому мама сяяла:

– Хіба ти не збираєшся повернути те плаття, що ти купила раніше? – здивовано запитала Ліза, -Ти ж його більше нікуди не зможеш одягнути?

А мати просто посміхнулася і відповіла:

– Звичайно, ні! Воно мені ще знадобиться. Сьогодні ж зустріч з батьками нареченого, так. обговоримо останні приготування і твій тато з тією панянкою теж буде. Ну що ж! От сьогодні я те плаття і одягну.

Ліза захоплено поглянула на маму.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка ілюстративна – pexels.

You cannot copy content of this page