X

Любовний гороскоп на 2020 рік для всіх знаків зодіаку

2020 рік буде хорошим для тих, хто цінує відносини. Вдалий рік для створення сім’ї і народження дітей. Покровителька 2020 року Металева або Біла Миша, яка стане господаркою вже з 25 січня, посприяє тому, щоб в любові пощастило всім, пишуть Факти.

Овен

У представників цього знака рік буде дуже яскравим. Одиноким Овнам господиня року готує доленосну зустріч. Всі знають, як вам важко догодити, але на цей раз ви знайдете ту людину, про яку мріяли.

Сімейним Овнам не доведеться нудьгувати. Уже в другій половині року, коли Марс переходить в ваш знак, знадобиться вся мудрість, щоб зберегти сім’ю. Всі невдоволення партнером, яке збиралося довгий час, дасть про себе знати. Не поспішайте вирішувати питання кардинально.

Телець

Уже в січні самотні Тельці можуть зустріти підходящого партнера, але ось тривалість роману залежить тільки від вас.

Гороскоп рекомендує зміцнювати відносини в подорожах, спільних заняттях. Ви думали, що службові романи – це погано? Не думайте так! Робота – це спільне заняття.

Сімейні Тельці будуть вити гніздечко. Вдалими будуть ремонти, покупки нерухомості, меблів, техніки.

Близнюки

У сімейних Близнюків 2020 рік спокійним. Таким спокійним, що їм захочеться пpистpасті, а це може перерости в зpаду. Не варто заводити романи, краще зосередьтеся на своїх відносинах з другою половинкою, влаштовуйте вечері, поїздки та спільні пригоди.

Самотні Близнюки в 2020 році будуть дуже активно міняти паpтнерів. Яскраві pомани, багато емоцій і ніякої стабільності. Але восени ви зустрінете свою людину, не пропустіть її.

Pак

Вдалий рік для Раків, які зможуть вирішити, чого хочуть. Сімейні представники знаку можуть планувати народження дітей, ремонт, купівлю будинку. Все це складеться.

Самотні Раки зустрінуть підходящого партнера, навіть декількох. Але ви самі не знаєте, чи хочете відносин, тому весілля в 2020 році може і не бути.

Лев

Левам, які вже давно в стосунках, варто в 2020 році задуматися про весілля.

Сімейним Левам гороскоп обіцяє щастя і багато любові. Буде саме та гармонія, про яку ви мріяли.

А ось у одиноких Левів не буде відбою від пропозицій, але вам потрібно вибрати одну людину, а не грати.

Діва

Сімейним Дівам гороскоп радить задуматися про спільну роботу з партнером. Можливо, слід почати сімейний бізнес – прибуткова справа, та й зблизить вас.

Одиноким Дівам обіцяють багато цікавих зустрічей, але ви самі повинні вирішувати – хочете створювати сім’ю чи ні. І не варто радитися з друзями, це не той випадок.

Терези

У самотніх Терезів не все так просто. У вас будуть зустрічі і розставання, хороші моменти і погані. Все залежить від вас, перестаньте тягнути спогади в нові відносини і вірте в себе.

Сімейним Терезам, у яких все добре, не варто турбуватися. Все так і буде – добре і спокійно. Але якщо ви давно думали піти з сім’ї, то в 2020 році зробите це.

Скорпіон

Скорпіонам гороскоп радить реально дивитися на речі і не захоплюватися мріями. У самотніх представників знаку будуть романи, але не варто прив’язуватися.

Сімейні Скорпіони будуть покращувати побут, переїжджати (можливо, навіть в іншу країну). І так, в 2020-м можлива вaгiтність.

Стрілець

Одиноким Стрільцям зустрінеться саме та людина, яку вони чекали. Але роман не почнеться легко, а плітки і інтриги заздрісників можуть все зіпсувати.

Сімейним Стрільцям в першій половині року варто зробити все, щоб відносини стали міцними. Уже восени почнуться проблеми, витримають тільки міцні пари.

Козеріг

У Козерогів, які зуміли створити міцну сім’ю, все буде добре. Гороскоп обіцяє приємні зміни – покупку будинку, народження дитини.

Але якщо ваші відносини бажають кращого, можливе розлучення. І таке розлучення, коли суперечки, сварки і розділ майна. Але ви зумієте знайти компроміс.

Одиноким Козерогам варто прислухатися до людей, якщо вони хочуть знайти свою половинку.

Водолій

Одиноким Водоліям варто шукати свою половинку на роботі, в музеях, театрах. Не знайoмтеся на вечіpках і не оцінюйте зовнішність.

Сімейних Водоліїв чекає переїзд або капітальний ремонт, який вплине на відносини.

Якщо ви в стосунках, але весілля ще не було, поспішіть вирішити це питання, але будьте готові до опору з боку батьків.

Читайте також: 4 пари знаків Зодіаку, які ніколи не розпадуться

Риби

У першій половині року самотні Риби можуть зустріти свою половинку і навіть запланувати весілля.

Ті, хто давно у відносинах, задумаються про весілля або розлучення.

А ось у сімейних Риб все складеться добре. Але восени ваші відносини будуть випробовувати на міцність. Можливо, з’являться чутки про невірність партнера.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

K Nataliya:
Related Post