fbpx

— Люди, що ж я накоїла! Яка я була нерозумна, повірила в казки! Ну, навіщо мені цей журавель в небі знадобився ?! Теж мені – неземна любов! Потрібно було цінувати те, що мала, тоді б не залишилася біля розбитого корита

— Люди, що ж я накоїла! Яка я була нерозумна, повірила в казки! Ну, навіщо мені цей журавель в небі знадобився ?! Теж мені – неземна любов! Потрібно було цінувати те, що мала, тоді б не залишилася біля розбитого корита.

Я не хотіла їхати у відрядження взагалі, але напередодні посварилася з чоловіком, і він в черговий раз гримнувши дверима  пішов ночувати до мами, а я залишилася одна. Тому вранці, не залишивши записки, не зателефонувавши, я зібралася і поїхала, йому на зло, щоб прийшов і не застав мене вдома. Нехай він помучиться, як я мучуся, коли він іде!

Увечері, в незнайомому місті, в пошуках місця повечеряти, зайшла в невелике кафе, де і познайомилася з симпатичним молодим чоловіком. Ми відразу сподобалися один одному, і чудовий романтичний вечір плавно завершився лиш вранці.

Я ніколи чоловікові не зраджувала, більш того, у мене він перший і єдиний. Як так сталося, що я вчинила, так, як вчинила навіть не розумію. Дуже була ображена, відчувала себе самотньою, можливо, на зло чоловікові, який помітно охолонув до мене після весілля, заголом, все саме собою сталося .

Якщо відносини в нашій родині перед відрядженням були не найкращі, то тепер вони зіпсувалися остаточно. Я не могла викинути з голови цей короткий і такий незабутній роман, і в своїх спогадах наділяла партнера, якого, природно, і пізнати не встигла, масою достоїнств, в порівнянні з якими образ чоловіка, вже такий добре знайомий, потьмянів остаточно.

Цілий рік плекала в душі приємні спогади про свою випадкову зустріч з  незнайомцем, кожен день знову і знову прокручувала в голові короткі миті щастя.

Я собі придумали стільки, мріяла про зустріч. Мені здавалося, що це сама доля, що ми просто випадково розлучилися, аби потім зустрітися і більше вже не розлучатися ніколи.

Природно, це не могло залишитися непоміченим: сварки і напруженість в сім’ї дійшли до межі, і одного разу я не витримала і сказала, що полюбила іншого чоловіка і з радістю прийняла пропозицію чоловіка розлучитися. Я чомусь вважала, що той, випадковий чоловік точно так же, як і я, не може забути зустріч, і  мріє про нову.

Прийнявши рішення розлучитися з чоловіком, я знову постаралася поїхати у відрядження в те ж місто. Пройшла по тому ж маршруту, зайшла в те ж кафе. Я вірила, що ми обов’язково зустрінемось. Однак, романтичного побачення не вийшло. Я зовсім випадково на вулиці зустрілася зі своїм незнайомцем, і всі мої нескінченні рожеві мрії тут же розтанули, як сніжинки на долоні. Щось було не так в цьому симпатичному молодику. Щось в ньому відштовхувало мене з першої хвилини. Та й омріяний ідеал не поспішав обійняти.

Повернувшись додому, я раптом зрозуміла, що залишилася біля розбитого корита. Чоловік обговорював умови розлучення, розміну квартири по-діловому, не залишаючи надії на примирення, а всі спроби якось знову налагодити відносини натрапили на його опір.

Даремно я поспішила погодитися на розлучення. Адже ми не так і погано жили. Ну, сварилися іноді, так всі сваряться. І чоловік у мене зразковий заробляє пристойно.

Після розлучення і розміну квартири я отримала однушку в не найкращому районі. Зарплатні, яка раніше залишалася на кишенькові витрати, тому що забезпечував сім’ю чоловік, тепер катастрофічно не вистачало на життя. Батьки, дізнавшись про причину розлучення, засуджували відносини зіпсувалися, і сподіватися доводилося тільки на себе.

Я немов у вакуумі виявилася після розлучення, батьки розсердилися. Подруг у мене особливо і не було, розгубила якось.

Але жити якось було потрібно, і я постаралася взяти себе в руки. Зараз шукаю іншу роботу, намагаюсь помиритися з батьками і не хочу навіть думати про чоловіків.

— Люди, що ж я накоїла! Яка я була нерозумна, повірила в казки! Ну, навіщо мені цей журавель в небі знадобився ?! Теж мені – неземна любов! Потрібно було цінувати те, що мала, тоді б не залишилася біля розбитого корита.

Текст підготували – intermarium.news

Головне фото – firestock.ru

You cannot copy content of this page