fbpx

Мама говорить собою задоволена а в мене від здивування просто дар мови відняло. Коли ж прийшла в себе і запитала в неї, чому вона так вирішила і як могла так мене обділити, мама рідна моя ще більше мене здивувала своєю відповіддю

Мама говорить собою задоволена а в мене від здивування просто дар мови відняло. Коли ж прийшла в себе і запитала в неї, чому вона так вирішила і як могла так мене обділити, мама рідна моя ще більше мене здивувала своєю відповіддю.

Я можу залишитись без спадку від батьків, а все тому, що мама образилась на мого брата. Через його вчинок вона вирішила. що буде правильно його колишній дружині віддати квартиру. Їй, бачите, онуків шкода, адже братова не має даху над головою.

Я теж маю свою сім’ю. Останнім часом дбати доводиться не лише про себе, а й про родичів. Мій брат нещодавно розлучився, так мама ще й квартиру в якій він проживає вирішила залишити невістці.

У сімейні каруселі брата я втручатися не хотіла. І я б не втручалася, якби мама не здивувала. Їй бачте, дуже важко пережила розлучення сина, адже переживає за онуків. Тим більше, що брат мій пішов з сім’ї за своєю ініціативою — у нього з’явилася молода кохана.

Треба сказати, що до невістки моя мама завжди ставилася як до рідної доньки. І це не дивно, адже кілька років після весілля брат із дружиною жили у мами, лише потім бабусі моєї не стало і брат із дружиною туди перебрались.

Після розлучення брат зібрав речі і перекочував до своєї нової пасії, а невістка з дітьми залишилася у квартирі, яка належить мамі моїй. Повертатися їй, по суті, нема куди, адже сама вона приїжджа. Знімати квартиру? За що? Та й вона не винна у тому, що чоловік іншу покохав.

А нещодавно мама мені розповіла, що подарує бабусину квартиру невістці. Я оніміла просто. У мене немає свого житла, брат проживає у своєї дівчини нової, а мама трикімнатну квартиру у хорошому районі залишає чужій нам людині? Бачите, у неї двоє дітей, і розраховувати їй більше нема на кого. У мене є де жити, у брата, ніби як, теж… Чому б не допомогти одинокій матері? Тим більше, у мене, за маминими словами, чоловік добрий, працьовитий, ми самі удвох якось впораємося.

Я явно від мами не очікувала такого розширення. Звісно, я розумію прекрасно, що мама може вирішувати сама, що їй робити зі своєю власністю, але все-таки вона робить несправедливо, хіба ж ні?

Як бути далі, я просто не знаю. Я не хоче припиняти спілкування з мамою, але й бачити її поки не можу, адже по-суті, вона обрала невістку а не доньку рідну.

Просто якось нелогічно все виходить: як гроші потрібні — то я і брат допомагаємо, а як квартира, так невістка на першому плані. ну? І де тут логіка і справедливість?

І як тепер бути я просто не розумію вже?

29,0,2023

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page