fbpx

Мама мій ідеал. Ця жінка, яка покинула чоловіка з зарплатою(на той час) 30 тисяч на рік, і почала жити самостійно і змогла виростити і виховати двох хлопчиків з мінімальною зарплатою

Наша мама зібрала волю в кулак, набралася сміливості і пішла від батька, коли дізналася, що він був невірним їй вже тричі. Вона, нарешті, покинула його і забрала з собою нас з братом.

Вона багато років працювала в салоні краси і досі там працює. Вона, незважаючи на втому, щодня йшла на роботу, і робила те, що повинна, подобається їй це чи ні. Вона якось примудрялася, незважаючи на свій напружений графік, завжди готувати нам сніданок і обід. Вона не завжди була вдома, щоб приготувати вечерю, але з часом ми з братом навчилися це робити самі.

Вона дала нам свободу, яку ми хотіли, але не дуже багато, щоб ми «не випали за борт». Вона сварила нас, коли ми робили щось погане, але нічого надто різкого, і вона завжди пояснювала, чому вона повинна це робити.

Вона чудова жінка, і я поважаю її. Вона мій кумир. Ця жінка, яка покинула чоловіка з зарплатою(на той час) 30 тисяч гривень на рік, і почала жити самостійно і змогла виростити  і виховати двох хлопчиків з мінімальною зарплатою.

Я не думаю, що ми з братом можемо щось зробити, щоб віддячити їй, але ми, нарешті, стали досить реалізованими і заможними, щоб спробувати зробити це.

Мій брат і я нещодавно зібрали наші заощадження і пригледіли будинок, який ми можемо купити для неї. Ця жінка пожертвувала всім, що у неї було заради нас. І я шалено радий, що через три місяці в день її народження ми, нарешті, зможемо здивувати її повністю оплаченим будинком, який ми купили для неї.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page