fbpx

Мама моєї дружини — дуже цікава особистість. Раніше вона була звичайною собі жінкою, яка працювала і жила звичним життям, все почалось після виходу на пенсію

Мама моєї дружини — дуже цікава особистість. Вона зовсім не вміє розподіляти гроші. Пенсія закінчується за кілька днів, вона витрачає все до копієчки. А потім бідкається, що грошей більше немає. А де ми їх маємо взяти, щоб їй дати?

Побралися ми давно. Спочатку вирішили не жити разом із мамою дружини. Ми з нею не дуже добре порозумілися. Мої ж мама та тато живуть далеко, так що й вони не були варіантом. Багато років винаймали житло, потім накопичили на перший внесок по іпотеці. Чотири роки як переїхали до своєї квартири.

Дружина активно працює. Я теж не сиджу вдома. Дитина ходить до школи. У нас немає фінансових негараздів у сім’ї, але їх нам створює лише теща. Вона не вміє планувати витрати. Так було завжди, але останнім часом ситуація стала просто неконтрольованою.

Теща вже років сім, як на пенсії, вона пізно стала мамою. На пенсії вона працювала, але ніколи не давала нам грошей. Втім, ми й не просили, розуміли, що вона зірок з неба не хапає. Ситуація була нормальною, коли вона ще ходила на роботу. Проте кілька років тому теща потрапила під скорочення та вирішила більше не працювати.

Спочатку вона тільки й робила, що спала і відпочивала. Потім їй стало нудно. Подруг у неї небагато, і всі вони зайняті чимось. З ними не можна проводити весь вільний час. І тут теща відкрила для себе інтернет магазини.

Тепер наша зарплатня іде на те, щоб оплатити вартість житла і купити їй харчі. Але теща примудряється ще тихцем у доньки гроші взяти. Її квартира заповнена технікою і якимись дешевими китайськими винаходами.

У мене терпець під кінець уже, бо з кожним місяцем усе іде по наростаючій. Як вийти з цього замкненого кола? Як повернути мені мою родину, адже все летить шкереберть і скоро ми на вулиці опинимось.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page