fbpx

Марія Петрівна відкрила двері не відразу. Запросила пройти в кухню. Там за столом сидів хлопчик років 7. Він пив чай ​​і видно було, що відвідує свекруху не вперше, поводився впевнено, як у себе вдома. Раптом, коли він заговорив з Марією Петрівною, з його губ злетіло «бабуся» . Валерій – єдиний син моєї свекрухи. Як же тоді вона стала бабусею цій дитині?

Я завжди була впевнена, що від першого шлюбу у мого чоловіка дітей не було. Ми прожили більше 7 років, у нас з’явилися Максим і Іванко. Чоловік Валера любить їх більше всього на світі.

Одного дня я навідалася до свекрухи в гості. Ми прекрасно ладнаємо, спільну мову знайшли ще на самому початку мого сімейного життя з Валерієм.

Марія Петрівна відкрила двері не відразу. Запросила пройти в кухню. Там за столом сидів хлопчик років 7. Він пив чай ​​і видно було, що відвідує свекруху не вперше, поводився впевнено, як у себе вдома.

Раптом, коли він заговорив з Марією Петрівною, з його губ злетіло «бабуся» . Валерій – єдиний син моєї свекрухи. Він запевняв, що в першому шлюбі діток не було. Звідки ж тоді ще онук крім наших з ним Макса і Іванка? Я задала це питання Марії Петрівні, коли Паша пішов.

Свекруха деякий час мовчала, а у мене уже картинки не добрі перед очима намалювались. Потім Марія Петрівна, піднявши сумні очі, сказала, що дійсно Паша – син Валери. Він з’явився, коли Валера вже розлучився з першою дружиною .

Виявилося, в період їх розставання Марина відчула, що при надії і вирішила нікому нічого не казати. Коли з’явився Паша, Валера випадково побачив свою колишню з немовлям, зрозумів, що це його дитина. У той час я вже була при надії Максом. Валера не смів засмучувати мене, адже мені дитина давалась непросто. Так йшли роки, з’явився Ваня. Чоловік приховував старшого сина.

Я мовчала кілька хвилин після того, як висловилася Марія Петрівна, і припустила, що раз приховував сина, міг і відносини з Мариною на стороні продовжувати. Свекруха – в сльози. Марини не стало, коли Паші було 5 років. Хлопчика віддали в дитбудинок. Не сміючи, як йому здавалося, зруйнувати своє сімейне життя, Валера продовжував все приховувати і тільки відвідував Пашу. Але останнім часом вони вирішили покласти край всім секретам.

Що ж, я прийняла все як є. Звичайно, якби Валера багато років тому розповів про все, я не злилася б, ми виховували б Пашу. Але і тепер не все втрачено. У нас троє діточок. Не звично, але учора мене вперше Павло назвав мамою. Ну що ж. Хай буде так.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page