fbpx

Матір розшукала сина, якого віддала в молодості в сиротинець. І тепер під загрозою його сімейне щастя

Я знайшла собі в житті, мабуть, ідеального чоловіка. Він добрий, турботливий і уважний, незважаючи на те, що виріс у сиротинці.

В нашій міцній сім’ї є донька, а в стосунках панує повне взаєморозуміння. Мої батьки живуть далеко, а своїх чоловік ніколи не шукав.

Однак не все так однозначно, а точніше його матір знайшла його сама.

Це була жінка бальзаківського віку, доглянута і вихована. Вона розповіла, що не хотіла залишати сина, але їй довелося піддатися волі сім’ї. Відтоді щоночі вона засинала з думкою знайти його… І ось знайшла. Вона  розлучена і дуже самотня. Молила про прощення, і неможливо було не перейнятися до неї жалістю і симпатією.

Мій чоловік пробачив її, їх спілкування стало більш тісним. Здавалося, вони обоє хочуть надолужити упущені роки.

Спочатку я була рада за чоловіка, адже він буквально розцвів на очах, а у внучки з’явилася улюблена бабуся. У нас були спільні прогулянки, подарунки, радості сімейних вихідних.

Але перша ейфорія змінилася зовсім іншими почуттями. Я почала помічати, що чоловік ставить думку і бажання матері вище моїх. Він почав розповідати їй все, включаючи особисті речі, що стосуються тільки нас двох.

Якщо раніше в будь-якій проблемі ми разом шукали вихід, то тепер робили так як вирішить його мати. Він став усюди кликати її з собою, мені здається, залишилося тільки одне місце де ми можемо побути удвох.

І то мене не покидало відчуття, що вона стежить за нами з шафи. Почалися суперечки, після яких чоловік бігав скаржитися до матері.

Здобувши свою сім’ю, мій чоловік поставив під загрозу нашу.

Останньою краплею стало їх рішення з’їхатися. Вирішили продати квартири і купити спільний дім. Бачити його маму 24/7 я абсолютно неготова. У нас своє життя, я не хочу весь час танцювати під чужу дудку.

Я розумію, що мати рада знайти сина, а мій чоловік свою маті … Але чому я повинна платити за чужі помилки минулого? Не знаю, як мені зберегти сім’ю…

****

Дорогі читачі, напишіть свою думку про ситуацію в коментарях.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page