fbpx

Мати дітей саме з нинішнім своїм чоловіком Маринка не може. Маринка плаче і переживає, а тут ще й мама, яка вже відкрито говорить, що якщо не зараз, то потім Маринці ставати мамою буде запізно: «Чоловік і в сімдесят татусем бути може, донечко. Тобі тридцять шість. Думай!»

Мати дітей саме з нинішнім своїм чоловіком Маринка не може. Маринка плаче і переживає, а тут ще й мама, яка вже відкрито говорить, що якщо не зараз, то потім Маринці ставати мамою буде запізно: «Чоловік і в сімдесят татусем бути може, донечко. Тобі тридцять шість. Думай!».

Моїй доньці 32, вийшла заміж 6 років тому, живуть вони окремо, взяли маленьку квартиру в кредит. Обидва працюють, живуть непогано, але без дітей і це їх бентежить найбільше.

Мене, звичайно, в усі нюанси не посвячують, але я в курсі, що причина бездітності полягає в здоров’ї зятя. Наскільки я знаю, вони не можуть мати дітей природним шляхом. Тому вже були 2 спроби штучного. Після першої абсолютно нічого, а вдруге хоч і був результат, але все вийшло на малому терміні. Як ми це все пережили навіть описувати не хочу. Нехай ніхто і ніколи не має такого.

Але те на що вона йде – це не якась безневинна забава. Це не може не впливати на її здоров’я. Після останньої спроби вона ледь відійшла. А зять що? Пішов за 5 хвилин здав матеріал і вільний.

Я ні в чому його не виную. Він непогана людина, працьовитий, спокійний. Але чому моя дочка повинна йти на таке? Я вже не кажу про її загальний стан. Вона стала напруженою, плаче часто. Всі думки і все життя проходить в очікуванні того дива. Я її і розумію  як жінку: ну що це за родина без дітей, але не можу погодитися з тим, що їй доводиться переживати заради цього материнства.

Минулого тижня дочка зізналася, що вони хочуть спробувати втретє. При цьому збираються брати кредит, тому що власні фінанси вже вичерпані на минулі спроби. Я категорично проти. Вважаю, що вона не повинна на це йти. Ну не вийшло і вистачить. Зрештою, зять не останній чоловік на землі. Радити їм взяти дитину з сиротинця не можу, це занадто серйозна справа і відповідальність. Тим більше, що з іншим чоловіком вона могла б стати мамою.

Ось тільки, як її переконати в цьому? Вона хоч ще молода, але роки йдуть і треба щось вирішувати, я вважаю. Якщо у них не буде дітей, вони все одно розійдуться. Але це може статися і через 5-7 років, а тоді вже вона втратить свій шанс стати мамою. Навіщо їй зараз такий шлюб?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

You cannot copy content of this page