fbpx

Мене осуджують за те, що мій молодий обранець для мене «іграшка». А що? Я в день заробляю стільки, скільки він на місяць

Будні мої минають в ресторанах і кав’ярнях. Можу собі дозволити. Я довго і наполегливо працювала, щоб домогтися того, що сьогодні маю.

У двадцять чотири роки, я закінчила інститут і пішла працювати. Батьків моїх не стало, коли мені було всього тринадцять. І я залишилася одна. Почала свою професію зі звичайної офіціантки. Вибір був не з кращих, але я прагнула і намагалася рости по кар’єрних сходах. У підсумку мені запропонували стати адміністратором. Рік за роком я працювала як бджілка. І тепер володію одним з клубів нашого міста.

Зараз мені сорок два роки. Я не виглядаю на свій вік, тому що стежу за собою. Дітей немає. Заміжньою не була. Хоча пропозиції мені надходили неодноразово. Я живу в своє задоволення і вважаю, що від життя треба брати все. І я взяла. Його звати Костя. Він молодший за мене на десять років, але мене це анітрохи не бентежить. Для мене вік не має значення. Поруч з ним я почуваюся молодою і красивою. Я воджу його у ресторани, “ставлю” йому обіди і вечері. Мій Костик працює менеджером в будівельному магазині і за місяць заробляє стільки, скільки я в день. Не знаю, правда чи ні, але він каже, що кохає мене. Головне, що його кохаю я і мені з ним весело. Я щаслива!

Вперше ми зустрілися під час однієї з вечірок в моєму закладі. В повітрі пахло веселощами і молодістю. Серед молодих чоловіків за столиком я побачила його. Високий, мужній, спортивний. Він не міг не привернути моєї уваги. Перша підійшла і відрекомендувалася. Те, що починалося просто, як безглузда витівка дорослої людини, призвело до серйозних стосунків з мого боку, сподіваюся і з його теж.

Свого коханого я одягаю в найкращих магазинах, і він ні в чому не має потреби. Моє життя схоже на казку. Я не стою біля плити з каструлями і пиріжками. Я живу на повну котушку, в своє задоволення. Кожні вихідні ми проводимо з друзями в моєму клубі. Я дуже люблю нічне життя. А раз в декілька місяців я і мій Костик літаємо відпочити в Туреччину чи Єгипет, кілька разів були в Греції.

Але останнім часом часто приїжджаючи на роботу, чую осуд своїх підлеглих. Вони кажуть, що я знайшла собі «іграшку». Знаєте, ці слова до глибини душі чіпають мене, адже я кохаю його. Думаю, що вони так кажуть просто через заздрість. По-іншому їх слова я не розцінюю. Я намагаюся не звертати уваги на те, що вони говорять. На їхню думку, я закохала в себе молодого хлопця і кручу ним, як тільки хочу. Так, нехай пліткують. Йому добре зі мною, а мені поруч з ним. І цю душевну радість, я ніби вперше відчула в собі.

Що ж їм так не дає спокою моє щастя? Невже десять років така вже й велика різниця в віці? Як перестати звертати увагу на пересуди і в повній мірі насолоджуватися життям?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page