fbpx

Мені дзвонила свекруха моя, і почала дорікати, що я стаю причиною того, що наш шлюб із її сином скоро розпадеться. Бачте, я, саме я, і ніхто крім мене, неправильно спілкуюся з чоловіком. За її словами я не так і не те чоловікові своєму кажу. але вислухавши все із самого початку, ви зрозумієте що причина геть не в мен

Мені дзвонила свекруха моя, і почала дорікати, що я стаю причиною того, що наш шлюб із її сином скоро розпадеться. Бачте, я, саме я, і ніхто крім мене, неправильно спілкуюся з чоловіком. За її словами я не так і не те чоловікові своєму кажу. але вислухавши все із самого початку, ви зрозумієте що причина геть не в мені.

Свекруха обурено каже, що не можна докоряти чоловіка тим, що він заробляє менше дружини. Але тут не я почала. Та й прийму я чоловіка свого назад у дім тільки після вибачень. А може й не погоджусь уже й жити із ним, нехай іде і живе зі своєю правильною мамою.

Познайомилися ми з ним не по-особливому – в універі знайшли один одного закохалися маємо вже й дитину. На квартиру ми не збирали, у мене вона була. Ми хотіли колись разом побудувати будинок для нас.

До того як з’явилась на світ дитина, ми жили душа в душу, але після… все змінилося. Він відчув себе королем. Він ніби все забув, про те, що я йому допомагала, давала нормально відпочити, не давала займатися справами домашніми. І що я отримала натомість?

Раніше він намагався мені допомагати, хоч і приходив з роботи, а тут на тобі він утомився і нічого не може. Коли я просто просила допомогти посидіти трохи з дитиною, дати мені хоча б ванну нормально прийняти.

– Ти ж днями вдома сидиш, а я працюю! Можеш мені хоч тут відпочити дати?

І готувала я йому не так. Казав, що працює не для того, щоб так харчуватися. Але я вибачте з немовлям сиділа і не могла готувати щось серйозніше типу парових пельменів чи повітряної вати в глазурі з омара.

При кожній суперечці він починав говорити, що він нас утримує, без нього ми нічого не варті, а я невдячна. Як я той період пережила і досі не розумію. Малій три роки виповнилось і я одразу ж на роботу випурхнула.

І уявіть собі, що вийшла я якраз перед лютим минулого року. Дуже багато наших співробітників виїхало, а роботи навпаки, додалось. тож я за місяць виросла із рядового співробітника до начальника відділу із восьмикратним збільшенням зарплатні. А у чоловіка мого навпаки – фірму закрили і нині він підробляє охоронцем у супермаркеті, адже іншої роботи поки не знайщов.

Але характер же не змінився у пана. Як дорікав мені у всьому на світі, так і дорікає. ну тут я теж не білою ниткою зшита, давай йому його ж словами говорити.

Грюкнув дверима і вилетів у невідомому напрямку. Якщо зараз мій чоловік нічого не зрозуміє, то краще сама виховаю доньку.

Мені здається, що в цій ситуації краще самому ходити, ніж з таким чоловіком.

Хіба ж ні?

01,05,2023

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page