fbpx

Мені хоч розлучайся і живи з мамою, або пробачити чоловікові образи на адресу найріднішої людини і з’їхати на орендовану квартиру. Але тоді ми залишимося без свого житла, бо ж на перший внесок ми ще не зібрали, а якщо будемо віддавати пів зарплати за оренду, то і не назбираємо

— У моїй родині склалася непроста ситуація, — скаржиться Марина.

— Я вийшла заміж чотири роки назад, у нас з чоловіком є ​​синочок, йому скоро два рочки. У мами з чоловіком стосунки не склалися буквально з перших днів нашого сімейного життя. Ситуацію погіршує ще й те, що ми живемо всі разом. Дім поділений між нами всіма, є частка мамі, мені і братові, але брат живе в іншій країні.

Певний час ми намагалися орендувати квартиру, але тоді у нас не виходить нічого відкласти на власне житло, тому повернулися до рідної домівки.

Найважче для мене те, що я між ними, як між двох вогнів. Вони рідко щось висловлюють один одному, кожен перетягує мене, як канат. Я люблю їх обох і мені складно чути, як кожен з них намагається “вколоти” іншого.

Нещодавно між ними розгорілася справжня суперечка, вони наговорили один одному такого, що складно буде забути найближчі сто років, образи лилися потоком з двох сторін.

Якби чоловік мене не любив чи погано ставився до мене чи дитини, то я б не хвилини не сумнівалася, але він прекрасний чоловік і батько, я знаю, що я за ним, як за стіною і нашого сина він обожнює.

Він пропонує переїхати до його батьків, але там будуть конфлікти з його батьками (вони мене не дуже люблять) і з дитиною вони ніколи не допоможуть, на відміну від моєї мами.

Мені хоч розлучайся і живи з мамою, або пробачити чоловікові образи на адресу найріднішої людини і з’їхати на орендовану квартиру. Але тоді ми залишимося без свого житла, бо ж на перший внесок ми ще не зібрали, а якщо будемо віддавати пів зарплати за оренду, то і не назбираємо.

Як вчинити Марині, враховуючи, що все крутиться навколо грошей? Невже є тільки два виходи із ситуації і потрібно вибирати між двома найближчими людьми?.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news суворо заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Intermarium.news.

Фото – ілюстративне(pixabay.com).

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page