fbpx

Мені пощастило закохатися в мою дружину вдруге в житті – це дорогого коштує

“Всім привіт, хотілося б поділитися історією про появу дитини. Таких історій тисячі, знаю! Вибачте, але не судіть строго…

Коли ми дізналися, що у нас буде дитина, то дужезно зраділи. Коли дружина була при надії зважилися на ідею, що побачимо появу малюка разом, і ми з дружиною жодного разу не пошкодували про це. Скажу відразу, дивовижні наші улюблені і кохані жінки, які можуть так героїчно витримувати появу на світ найпрекраснішого дива.

Але якщо з вами буде чоловік, то буде хоч трохи, але легше. Якщо ви боїтеся, що чоловік вас розлюбить після побаченого, то ви помиляєтеся, я не звернув на все це зовсім ніякої уваги!

Це найпрекрасніший момент в нашому житті, ми з дружиною плакали від щастя. Мені пощастило закохатися в мою дружину вдруге в житті – це дорогого коштує. Не бійтеся йти на такий крок разом, ви можете допомогти своїй дружині і пережити цей момент разом зі своєю дружиною!

З моменту появи нашого дива минуло вже майже 2 роки. Я щасливий чоловік і щасливий батько. Я кохаю і поважаю свою дружину ще дужче, чого і вам бажаю”.

Микола, 33 роки.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page