fbpx

Мені здається, що наша няня приділяє увагу моєму чоловікові неспроста. Я розумію, що між нею і чоловіком нічого бути не може, але мені абсолютно не подобалося така підвищена увага молодої дівчини

Наша няня, яка пропрацювала у нас чотири роки, вирішила переїхати жити до своєї доньки в інше місто. Так ось, в нашій родині постало питання пошуку нової няні для дітей. Я звернулася в спеціалізоване агентство, де мені за тиждень підібрали відповідну кандидатуру. Зазначу, що їй 25 років. Незважаючи на її юний вік, молода дівчина мені відразу сподобалася. Подивившись кілька днів за її роботою, я зрозуміла, що не помилилася в своєму виборі. І зі спокійним серцем вийшла на роботу. Моєму чоловікові зовсім було все одно, кого я приведу додому для допомоги у вихованні дітей. Він повністю довірив мені вибір няні.

У мене двоє дітей. Їм 6 і 8 років. Треба сказати, що з хлопцями няня відразу знайшла спільну мову. Я дуже переживала, як вони будуть спілкуватися, так як мої хлопці дуже невгамовні: весь час в русі, кричать, пустують. А з нею нормально, вони її слухають і прислухаються до її порад. З огляду на, що вона зацікавила їх заняттями, рухливими іграми, футболом. На подив, навіть молодший непосида виконує всі її завдання. В першу чергу, вона прислухалася до моїх порад і робила все по раніше складеному мною графіком: прогулянки, ігри, мінімальне прибирання в дитячій, читання, заняття зі старшим. В цілому, я дуже була задоволена. Няня стала частинкою нашої родини. Хоча багато знайомих говорили, що це неправильно і потрібно тримати певну дистанцію з прислугою. Також, я її попередила, щоб не було ніяких недомовок і обману, так як я відчуваю нещирість у всіх її проявах. Для мене важливо, щоб діти росли в чесній і порядній сім’ї. Я хотіла, щоб няня навчила дітей всьому тому, що вони повинні вміти в своєму віці. Мені іноді і самій хотілося приділяти їм більше уваги, але всі основні сили і час у мене забирала робота. На жаль, я могла піклуватися про своїх хлопців тільки один раз в тиждень.

І в той же час, я помітила, що наша няня часто захоплюється моїм чоловіком. Звичайно, він же красивий, розумний, цікавий і начитаний. Але яке вона має відношення до мого чоловіка? Ми з чоловіком однолітки, нам по сорок років. Але він чудово виглядає на свій вік. Мені здається, що наша няня приділяє увагу моєму чоловікові неспроста. Я розумію, що між нею і чоловіком нічого бути не може, але мені абсолютно не подобалося така підвищена увага молодої дівчини. Ми з чоловіком довіряємо один одному, але я повинна бути впевнена і в няні, так як вона постійно у нас дома. Може поговорити з нею і сказати, все що я думаю про неї? А може не варто? Вона прекрасно справляється зі своїми обов’язками, мені ж це і потрібно було. Але при цьому, дуже нав’язливо лізе в нашу сім’ю. У будь-якому випадку, потрібно поставити її на місце. Чи звільнити від гріха подалі?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page