fbpx

Мені зі свекрухою відверто не пощастило, тому я завжди думала, що зі своєю невісточкою житиму в добрі і злагоді. Але коли побачила кого син обрав за дружину, мрії розтанули, як міраж

Мені зі свекрухою відверто не пощастило, тому я завжди думала, що зі своєю невісточкою житиму в добрі і злагоді. Але коли побачила кого син обрав за дружину, мрії розтанули, як міраж.

У мене дуже цікава історія! У мене двоє дітей – дочка і син! Зі свого свекрухою мені пощастило не дуже, і я завжди думала, що буду хорошою свекрухою і тещею! Але життя на свої місця розставило все без мене!

Свою невістку я знаю, коли вона була ще дівчинкою! Коли син запитав років в 10, чи можна вони будуть дружити, я, звичайно ж, сказала «так», адже Надя була скромною і доброю дівчинкою. Вони дружили по-дитячому!

А потім Надя зіпсувалася. І стала не скромною дівчинкою, а хамуватою і сказати м’яко “охочою” до сильної половини людства! І я синові сказала: «Відпусти її, не псуй життя ні собі ні їй!» Він мене не послухав, і Надя кожен день потайки приходила до нас в 12 ночі і о 6 ранку потайки йшла до тих пір, доки не з’явилася дитина!

Тепер я кажу їм: «Ідіть і живіть у неї!» У неї окрема квартира! Але син привів сім’ю у наш дім. Я йому пояснюю, що ми з нею різні люди, що спільного у нас нічого немає, та й не треба, адже не я її обирала! Вибрав, і живіть, а я чим зможу – допоможу! Але ні, третій рік вони свою квартиру здають, а самі живуть зі мною!

Чого я за цей час не почула і не побачила – відомо тільки Богу! А вона, коли тільки увійшла в будинок, заявила: «Я не наймалася прибиральницею тут!», Тобто, у мене. Я їй сказала: «ти прийшла до мене в будинок, а не я до тебе, і будь добра, виконуй деякі мої правила. А якщо не хочеш, йдіть до себе».

Але до неї син не хоче йти, адже там вона господиня і його усіляко цим докоряє. А у мене вона живе, як ніби хоче мене з дому вижити. Іду з роботи, і додому йти через неї не хочеться. Що б я не попросила, все зробить аби як. Ось і ситуація.

Значить щоб бути хорошою свекрухою, мені треба мовчки все прибирати, мовчати!? Тобто, знайти собі шматочок сараю і жити там, і тоді ти хороша ?!

Скільки намагалася поговорити з нею, пояснити, що вона теж мати і у неї теж син. А саме непросте те, що мій добрий син, який мені завжди говорив, що я у нього найкраща подруга, став схожим на неї: жадібний, сам собі на умі.

Олена.

You cannot copy content of this page