fbpx

Мій син одружений вже майже десять років. Скажу чесно, я ніколи не була в захваті від своєї невістки. Ми не могли знайти спільної мови в багатьох питаннях, але відкритих непорозумінь не було. Просто у нас різні погляди. Проте, я ніколи не думала, що буду хвилюватися за здоров’я сина і онуків. І причиною тому стане саме моя невістка

Мій син одружений вже майже десять років. Скажу чесно, я ніколи не була в захваті від своєї невістки. Ми не могли знайти спільної мови в багатьох питаннях, але відкритих непорозумінь не було. Просто у нас різні погляди. Проте, я ніколи не думала, що буду хвилюватися за здоров’я сина і онуків. І причиною тому стане саме моя невістка.

Почну з того, що виною всьому погляди на харчування. Як би це не смішно звучало, але це так. Спершу, все було більш-менш добре. Звичайно, моя невістка готувала не так, як звикла я. І багато її страв були дивні, якщо не сказати більше. Але син був цілком задоволений, і я не особливо акцентувала увагу. Тільки ось кілька років тому, ця дівчина захопилася здоровим харчуванням та іншими подібними новомодними непорозуміннями. Ну, нехай займається, чим хоче, подумала я тоді. Нас це ніяк не стосується.

Згодом дружина мого сина перейшла на вегетаріанство – їла травичку, виключила з раціону м’ясо, рибу і інші продукти тваринного походження. Якщо чесно, я ніколи не розуміла таких людей і їх філософія була мені не зрозуміла. Головне, щоб мене не агітували, а там, нехай їдять!

І ось, через, напевно, рік, наша дорога невістонька почала вводити свої правила в сім’ю. Коли ми збиралися за одним столом, вона починала вести розмови на тему вегетаріанства. Розповідала, як шкідливо їсти нашу звичну їжу. І скільки здоров’я приносить рослинна їжа. Я не особливо слухала її проповіді і пропускала їх повз вуха. Ми звикли так харчуватися, і нас не переконати! А щодо користі, то тут у кожного своя думка.

Можливо, все так би і залишилося. Ось тільки недавно, я випадково дізналася, що моя невістка вирішила ввести вегетаріанство в своїй родині для всіх. І для мого сина, і для онуків. Для мене це вже перебір! Гаразд сама, нехай хоч повітрям і сонячними променями харчується! Але діти! З чого ж вони отримають все необхідне для розвитку? З петрушки і салатного листя? Як можна так безвідповідально ставитися до здоров’я своїх дітей? Я просто вражена! А син? Він же чоловік! Де він візьме сили? Як зможе працювати і утримувати сім’ю, якщо буде харчуватися травою та овочами? Невістка цього просто не розуміє. Вона вважає, що цим самим приносить користь сім’ї. А насправді ж, тільки шкодить близьким.

Коротше кажучи, зараз у нас дуже напружена обстановка. Ніяк не можу переконати нашу панянку! Як захистити сина і онуків від нововведень невістки? Може підгодовувати тихенько нормальною їжею? Або сказати, що в моєму домі так ніхто не робитиме?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.com.

You cannot copy content of this page