fbpx

Моліться цю молитву до святого. Йосифа, вранці впродовж дев’яти днів поспіль, за те бажання, яке хочете. Ще не чувано, щоб ця молитва не допомогла

Моліться цю молитву до святого. Йосифа, вранці впродовж дев’яти днів поспіль, за те бажання, яке хочете. Ще не чувано, щоб ця молитва не допомогла…

Хоча жодне слово святого Йосифа не було записане у Святому Письмі, його тихий приклад послуху, вірності та турботи про Ісуса і Марію, зробили його одним із улюблених святих багатьох вірних.

Відданість святому Йосифу почала розвиватися в третьому-четвертому столітті, але в молитовнику можна знайти молитву до заступника Ісуса від… 50-го року!

Ця молитва була знайдена через 50 років після Христа. У 1555 році Папа послав її текст імператору Карлу, який вирушав у бiй. Кожен, хто читає цю молитву, чує її або буде мати її зі собою, не пoмре раптовою cмepтю, не пoтоне, oтрута не матиме проти нього сили і той не потрапить до ворожих рук, не загuне в вогні, і не буде переможений у бoю.

Читайте також: Молитва-благословення, якою потрібно розпочинати кожен тиждень

Проте, щоб ця молитва до святого Йосифа була справді ефективною, є одна важлива умова: ми повинні просити про реальне духовне благо для себе чи для тих, кого довіряємо Богові через заступництво Йосифа.

Молитва до святого Йосифа

Святий Йосифе, чиє заступництво перед престолом Божим настільки велике, могутнє і безпосереднє, що я довіряю Тобі усі свої справи і бажання.

Святий Йосифе, допоможи мені через Своє потужне заступництво і проси за мене у Твого Божого Сина за усі духовні благословення, щоб я, підкоряючись Твоїй божественній силі, міг (могла) подякувати і поклонятися найулюбленішому Батькові.

Святий Йосифе, я ніколи не втомлюся споглядати на Тебе. Ісус засинає на Твоїх руках. Не смію підходити до Тебе, коли Він спочиває на Твоєму серці. Обіймай Його міцно від мого імені, поцілуй Його дорогоцінну голову і попроси Його поцілувати мене, коли я віддаватиму свій останній подих.

Святий Йосифе, покровителю душ, молиться за мене. Амінь.

За матеріалами – Доброта.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page