fbpx

Молитва-благословення, якою потрібно розпочинати кожен тиждень

Проста й хороша молитва, якою можна розпочинати кожний тиждень. Зокрема робочий (навчальний), якщо хочете отримати внутрішній спокій, щоб він почався для вас добре. По-Божому.

Коханий Боже, переді мною — новий тиждень і нові виклики. Вже зараз я дякую Тобі за все, що станеться, бо можу мати стовідсоткову впевненість, що в кожній ситуації Ти будеш присутній. Ти ж сам сказав, що Твоє ім’я це «Я Є». Я ввіряю Тобі себе. Нехай мене провадить Твій добрий Дух.

Зроби так, щоб я був здатний чути Твій голос і щоб також був здатний Тебе послухатися, втілювати Твої підказки в життя. Допоможи мені робити правильні вибори, не піддаватися спокусам, робити добро.

Допоможи мені мудро розподіляти мій час між Тобою, найближчими і працею. І допоможи мені мудро дбати про себе самого. Я ввіряю Тобі всіх людей, з якими я зустрінуся на цьому тижні: тих, кого люблю, але також і тих, хто мені не надто подобається або хто для мене є якимсь викликом. Навчи мене любити кожного з них так, як Ти цього від мене очікуєш, допоможи мені бути милосердним до них (і до себе також), убережи мене від засуджень і розвішуванням ярликів на людях. Усіх їх обдаруй своїм благословенням.

Читайте також: Молитва до Св. Архистратига Михаїла є могутнім захистом вiд ворогiв видимих i невидимих

Довіряю Тобі також те, що є моєю працею. Прошу Тебе, щоб я «порав» цей світ належно, щоб міг радіти своєю працею і усвідомлювати її глибоке значення. Прошу Тебе, нехай все, що є моєю радістю, і все, що є моїм трудом, наближає мене до Тебе, і щоб завдяки цьому я ще більше відкривав Твою близькість, любов і те, що Ти ніколи не підводиш, зате завжди прагнеш мого щастя.

За матеріалами –  CREDO.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page