fbpx

Молода мама Тарабарова поділилася світлиною новонародженого синочка Івана

Артистка показала фото малюка, де йому вісім днів.

Українська співачка Світлана Тарабарова, яка 9 вересня вперше стала мамою, насолоджується новим статусом, пише ТСН

Щаслива артистка поділилася з фанами фотографією свого сина Івана. Світлина була зроблена на восьмий день після наpoдження хлопчика.

Як розповіла Світлана, ці знімання відбувалися у рамках фотосесії з малюком.

Читайте також: ”НЕСПОДІВАНЕ ЗАВЕРШЕННЯ МЕНЕ ШOКУВЛО”: СУДДЯ ”ТАНЦІВ З ЗІРКАМИ” ПРОКОМЕНТУВАЛА СКАНДАЛ НА ПРОЕКТІ (ФОТО)

” На цій світлині нам вісім днів. Вісім днів, як моє життя змінилося раз і назавжди, в серці безмежна любов і ще не відчувалася втома від недоспаних ночей (тепер я розумію крилаті вирази мам “я не спала вже півтора року”). Тому я безмежно вдячна Олені Пономарьовій за те, що перша фотосесія Івана була ідеальною за атмосферою і тепер ми маємо такі мімімішні фото на згадку”, – прокоментувала Світлана.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

На цій світлині нам 8 днів 💫 ⠀ 8 днів , як моє життя змінилося раз і назавжди , в серці безмежна любов і ще не відчувалася втома від недоспаних ночей ( тепер я розумію крилаті вирази мам « я не спала вже півтора року🤦‍♀️» ) тому я безмежно вдячна @elenponomaryova за те, що перша фотосесія Івана була ідеальною за атмосферою і тепер ми маємо такі мімімішні фото на згадку 👶🏻💫😌 ⠀ @elenponomaryova – ти неймовірна жінка і профі своєї справи , тому я хочу і буду розповідати всім про твій талант ❤️ Дякуємо безмежно 💫 ⠀ люди, намалюйте нам, будь ласка , теплих емоджі 😌😀🎈💫🙌🙏 у коменти , ⠀ обов‘язково подивіться у профілі @elenponomaryova фото новонароджених ДОБРИХ СЕРДЕЦЬ ❤️ ( це заряджає на весь день теплом) 😇 ⠀ 🎈і не забудьте сторіз обов‘язково☝🏻там я покажу, як ми знімали 🎵 ⠀ #ДОБРЕСЕРЦЕ #TARABAROVA #світла_сторона_музики #тарабарова #elenponomaryovaphotographer

Публикация от @ tarabarova

You cannot copy content of this page