fbpx

Момент, що визначає все життя: 7 доказів того, що ти зустрів «ту саму»

Часом, для того щоб одружитися щасливо, люди – і чоловіки, і жінки – чекають багато років. Деякі надто поспішають і помиляються, а деякі, навпаки, тягнуть аж до того, коли питання одруження перестає бути взагалі актуальним, і …теж помиляються.

А потрібно лише не втратити цей момент, що визначає все життя.

Один приятель розповідав мені: він їхав до школи і на одній зі станцій метро раптово побачив ту, з якою хотів би провести все життя. Я запитав його: «Вона що, була надзвичайно красивою?» Він сказав: «Не знаю, я навіть не бачив її обличчя». «Як ?!» – здивувався я. – «Так… – відповів він. – Тільки фігуру». – «Але ти хоча б запам’ятав, як вона була одягнена?» – «Звичайно! Вузькі джинси, синя вітрівка, стоптані кросівки». – «І все?» – «І все». Залишається додати, що від хвилювання він навіть не наважився до неї підійти. Ранковий вагон немилосердно трясло, вона вийшла, а він залишився з цим відчуттям на все життя.

Як же воно виникає, оте відчуття, що ти зустрів Її?

1. Все почалося невідомо коли і невідомо чому. Одразу.

Ще секунду назад ти нічого не відчував, але раптом це сталося. Погляд, поворот голови – і ти вже навів на неї всі приціли своїх баштових гармат, і цей приціл не збивається, не дивлячись ні на жодні подразники. Друзі можуть говорити тобі щось важливе, але палаючим біжучим рядком по екрану біжить її образ.

Ти не можеш відмовитися від нього навіть вдома, наодинці з собою. Ти чогось чекаєш від цієї жінки, але розумієш, що це не просто бажання вoлодіти нею, ні! Це, безумовно, щось інше.

Кажуть, що справа навіть не в феpoмонах, а в почутті, ніби ключ нарешті увійшов в замок без зазорів, і постiльні зручності тут ні до чого: ваші внутрішні профілі збігаються, і це зрозуміло без всякого лiжка.

Зрештою, в жінці зачаровує зовсім не те, як вона виглядає або тримається, а те майбуття, яке раптово розстеляється перед очима і обіцяє блaженство кожну секунду. Тебе інтригує, як вона буде виглядати наодинці з тобою, в близькoсті, тобі хочеться домогтися її здивування, знемоги. Тобі хочеться бути для неї стихією – вихором, бураном, піщаною бурею, – яким вона не зможе протистояти.

2. Ти не втомлюєшся від неї.

Дружина – це не просто кoханка, це перш за все людина, з якою ти сумісний 24 години на добу. Здоровий ти або підхопив нежить, одягнений з голочки або тиняєшся по дому в тpусах і капцях, натхненний або страждаєш від нудьги – дружина прийме тебе будь-якого.

На побаченні ви можете пробути разом 6, 7, 8 годин поспіль, і після вам все одно не захочеться розлучатися, хоча з іншими навіть після бурхливого побачення хочеться попрощатися і побути наодинці з собою. Небажання розлучатися – не тому, що ви ще хочете чогось від неї добитися, – головна ознака того, що ви зможете жити в одному будинку.

3. Вона не пригнічує тебе. І взагалі нікого – це не в її манері.

Вона дає тобі свободу, і ти розумієш, що – з найпершої секунди. Тобто вона вже настільки особистість – скільки б їй не було років – що цілком здатна не чіплятися на тебе. Ти для неї не гаманець, нею ж і вимірюваний, а інша особистість, до якої потрібно ставитися з повагою. Якщо особистість поважає особистість, це, як то кажуть, все. Основа.

Якщо посеред розмови з тобою вона, збиваючись з муркотливого тону, починає кричати або шипіти на офіціанта, вимагаючи «чистої скатертини», знай: вона обійдеться з тобою приблизно так само, як тільки їй щось в тобі не сподобається. Але ти не офіціант, ти не зможеш піти. Про одруження тут явно говорити рано: характер підведе в перші ж години. Ти ж будь вдячний Всесвіту за те, що дав тобі шанс роздивитися її.

Читайте також: Виявляється є люди, які просто не здатні любити іншу людину: топ-10 ознак

Жінка, справді розумна і розвинена, ніколи не стане наполягати на своєму, намагатися з перших же кроків переконати тебе. Ти теж не iдіот, щоб з перших же фраз почати викладати свої життєві погляди, правда?

Ти просто відчуваєш, що тобі відвели важливе місце в житті, і це само по собі блаженно.

4. Вона щораз відкривається з нової сторони, і це щораз радує.

Їй необов’язково займатися всіма видами спорту, писати п’єси або ходити по подіуму, щоб щораз вражати тебе, але – з незрозумілих причин – кожен ваш день відкриває її так, що ти розумієш: вона невичерпна.

З нею не просто «не нудно» – вона виростила в собі дивовижний сад, в якому ти відчуваєш себе запрошеним гостем. Сад відкриває тобі свої двері, і ти входиш туди злегка очманілий від ароматів і ходиш, поки не набридне.

5. Вона злилaся з тобою добровільно, будучи окремою, і ти прийняв її, тому що дуже цього хотів.

Ти відчуваєш, що ви з якогось моменту складаєте з нею єдиний оpганізм. Незрозуміло, що це взагалі за ефект: у неї свої руки, ноги, думка про те, що добре, що погано…

Якщо, наприклад, ви маєте розходження в політичних поглядах, це не просто не привід сваритися, але такий само шанс знайти компроміс, щоб не форсувати і не обходити десятою дорогою «небезпечну» незлагодою тему.

Вона – продовження тебе. Задзеркалля, яке ти будеш відкривати все життя.

Вона для тебе нескінченна. Ти падаєш в неї, як вона в тебе. Рік за роком.

6. У неї немає таємниць, що приховані від тебе на шкоду тобі.

Це дуже важливий аспект: її таємниці, в які ти не маєш права вторгатися, не можуть бути спрямовані проти тебе. Часом все її існування є любов’ю до тебе, а все твоє – любов’ю до неї, що не заперечує існування особистого простору кожного з вас.

При бажанні будь-які твої СМС, будь-який контент твого робочого або домашнього комп’ютера і соцблога можуть бути витлумачені проти тебе або неї, але головне, щоб навіть такого бажання не виникало.

Якщо вона зpадила тобі, вона буде сама не своя і врешті зізнається, щоб полегшити душу, – тобі, а не подрузі. І все тому, що вона – твоя.

7. Вона змирилася з тим, що вам судилося прожити життя разом, і ти щасливий тому, що це так.

І ти, і вона нібито відразу запаслися невичерпним терпінням, мобілізували його для проходження найдовшої дистанції.

Життя буде відчувати вас, ставлячи підніжки постійно: зламалася машина, захворіла дитина, звільнили з роботи. Є і більш серйозні приводи – смepть батьків, наприклад, або просто тривале безгрошів’я, безвихідні, на перший погляд, ситуації, депресії, які хочеш ти чи ні, приходять і навалюються на рівному місці. Так ось – у тебе в перший же момент першої ж вашої зустрічі з’являється переконаність, що ця людина витримає все, – незважаючи ні на що.

Про це промовляє вся її поведінка, манера триматися. Ти всім своїм єством відчуваєш, що твоя дівчина – людина добра, терпляча, налаштована на тебе всіма своїми рецепторами, і це видається сущими чарами.

А, по суті, так воно і є.

За матеріалами.

Опубліковано 22 січня 2019 року

You cannot copy content of this page