fbpx

Мoнатік показав, на яке захоплення витрачає тисячі доларів (фото)

У кожної зірки є своє захоплення: одні колекціонують машини, інші – монети чи картини. А от український поп-співак полюбляє збирати особливі іграшки, які інколи коштують не одну тисячу доларів.

Свою унікальну колекцію співак показав на Instagram-сторінці. На фото видно, як Мoнатік позує на фоні блакитної стінки у своєму офісі, на якій акуратно розкладені різноманітні ексклюзивні іграшки. Їх сам співак називає витворами мистецтва.

Читайте також:Домашній сир “Сметанковий” – рецепт простий до неподобства. Завжди смачно і швидко

У моєму суб’єктивному розумінні, це справжні сучасні витвори мистецтва, одного разу створені справжніми мрійниками. Тими, хто повірив в свою справу. Здавалося б, абсолютно не прибуткові і нікому не потрібні, але, в підсумку, все виявилося з точністю до навпаки. Це надихає,– розповів Монатік.

Це захоплення бере початок ще з дитинства, зізнався співак в одному з інтерв’ю. Колись Мoнатік вперше побачив комікси та навіть їздив за ними за кордон. Згодом артист почав колекціонувати не журнали, а оригінальні іграшки, зроблені за їхніми мотивами. За його словами, ці вироби його надихають на нові проекти.

“Щоразу ці веселі вироби з вінілу, дерева, гіпсу або глини радують погляд. Нагадують про приголомшливі подорожі, під час яких я їх знайшов. Ну і нагадують про те, що навіть найбільш божевільна ідея може в підсумку принести тобі, а головне і іншим, задоволення, радість і дохід. Все реально. Повірити і працювати, не покладаючи рук”, – зазначив Мoнатік.

Окрім цього, у мережі співак похизувався новим експонатом у його колекції. До блакитного ведмедя Cracked Bear у додатку йшли білі рукавички, адже виріб починає нuщитись, якщо його брати просто руками.

Як відомо, Мoнатік виховує двох синів, імена яких він нещодавно розсекретив. За словами артиста, Данило та Платон знають, що ті іграшки належать батьку та їх не варто брати до гри, відтак колекційні речі він може зберігати у своєму помешканні.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

За что я обожаю #ArtToys … В моем субъективном понимании, это настоящие современные произведения искусства, однажды созданные истинными мечтателями. Теми, кто поверил в своё дело, казалось бы, абсолютно не прибыльное и никому не нужное, но, в итоге, все оказалось с точностью да наоборот.) Это вдохновляет. Каждый раз эти веселые изделия из винила, дерева, гипса, глины или даже вулканной пыли радуют взгляд. Напоминают о потрясающем путешествии, во время которого ты их отыскал. Ну и напоминают о том, что даже самая сумасшедшая идея может в итоге принести тебе, а главное и другим, удовольствие, радость и доход. Все реально. Поверить и работать, не покладая рук. #ArtHunt в #Amsterdam прошёл потрясающе, как и каждый раз в этом особенном городе. Отыскал изделие @danielarsham #crackedBear . В комплекте идёт с белыми перчатками, которыми его можно брать. Ведь едва взяв это милое изделие в руки, оно начинает пускать трещины. Но в этом эксклюзивность каждого #CrackedBear. Каждая трещинка особенна, каждая твоя и неповторима. Гениально, как по мне. Новое в #MOcollection . #MadeWithLoveAndRhythm #Art4Art #InArtWeTrust

Публикация от Dmitriy Monatik (@monatik_official)

You cannot copy content of this page