fbpx

Мова жестів завжди каже правду: як визначити свої сильні сторони по тому, як ви схрещує руки

Психологам  досить кілька хвилин поспостерігати за людиною, щоб скласти свою думку. Те, як ви перехрещуєте руки, розкриє ваші основні риси характеру. Джерело

Ви схрещуєте руки так, що ліва знаходиться зверху

У вашому випадку мова жестів говорить про те, що ви часто покладаєтеся на інтуїцію. Ви вмієте прислухатися до внутрішнього голосу, і він часто виявляється правим. Думки інших людей ви вгадуєте до того, як вони щось скажуть. Але також в вас живе прагнення реалізувати творчі задуми.

Ви вмієте мислити не так, як більшість людей. Завдяки цьому ви швидко дізнаєтесь про всі підводні камені тієї чи іншої ситуації. В особистих взаєминах все безхмарно, але це відбувається завдяки вашій теплоті і розуміння. У вас складаються гармонійні відносини з другою половинкою, а також з друзями.

Коли ви перехрещуєте руки, зверху розташовується права

Ваша пoза говорить про те, що ви – справжній реаліст. Ви вважаєте, що не потрібно діяти необачно, але також не йдете на поводу у почуттів. Перш ніж що-небудь зробити, ви кілька разів обмірковуєте ситуацію.

Хоча ви – справжній прагматик, але це не заважає вам з гумором ставитися до всього. Ваші жарти завжди точно б’ють в ціль. Якщо хтось із оточуючих бреше, то ви відразу це відчуваєте. Що стосується особистих взаємин, ви звикли проявляти наполегливість і завжди домагаєтеся бажаного.

Читайте також: ЛЮБОВ ДО БАТЬКА: СЦЕНАРІЙ РОЗВИТКУ ДОЛІ ВАШОЇ ДОЧКИ

Ви перехрещуються руки так, що видно і ліву і праву кисть

Безумовно, ви вмієте досягати поставлених цілей. Ваші лідерські якості проявляються в повній мірі. Ви можете управляти людьми, але робите це правильно, викликаючи у них довіру. Навколишні знають, що прийняті вами рішення завжди виявляються вірними.

Ще одна ваша якість – чесність. Ви не звикли до недомовленості, але прагнете завжди говорити те, що думаєте. Вашу відкритість цінують оточуючі, за що і поважають вас. У відносинах ви проявляєте лідерські якості, але при цьому досить лояльні.

Є ще один тип перехрещених кистей, при якому не видно жодної руки.

Ця поза зустрічається рідше. Якщо ви відноситесь до цієї категорії, то це говорить про вашу замкнутість. Ви віддаєте перевагу вести життя, в якій немає місця хвилювань. При цьому ви прагнете допомагати тим, хто цього потребує.

You cannot copy content of this page