fbpx

Моя дочка заміжня ось уже вісім довгих років. І скажу чесно, що я не в захваті від свого зятя. Ось зовсім недавно вирішив купити машину, а оскільки грошей таких у них немає, то мій зятьок вирішив економити на харчах. Прийшла до них у гості, а холодильник геть порожній

Моя дочка заміжня ось уже вісім довгих років. І скажу чесно, що я не в захваті від свого зятя. Розумієте, він такий впертий, просто жах! Ось зовсім недавно вирішив купити машину. Я розумію, що це необхідна річ. Все-таки і до роботи дістатися можна, і за місто на дачу поїхати, і дітей в школу відвезти. Так, машина – це добре, але не такою ціною!

Розумієте, грошей у дітей на покупку автомобіля немає. Зарплати невеликі, а ми допомогти теж не можемо. Ось вони і відкладають на покупку. Але, це справа звичайна, багато хто так робить. Мене обурює інше. Річ у тім, що мій зять намагається відкласти якомога більше. Він залишає в бюджеті зовсім копійки! Ніби й не розуміє, скільки грошей необхідно їх сім’ї на місяць! Каже, що доньці треба більш економно підходити до покупок! І якщо вони зараз затягнуть паски, то швидше зможуть придбати авто. Я все розумію, але так не можна! Як можна так жити? Невже він не розуміє, що відбирає у сім’ї буквально все? Невже не можна хоч трохи більше залишати грошей? Просто морок якийсь, чесне слово! От чесно, я не драматизую, так воно і є!

Я частенько буваю у них в гостях і бачу, що до чого. Буває, приходжу, а у дочки холодильник порожній! Готувати нема з чого! Тільки овочі з дачі, і все! Ну як так можна! Адже у них двоє діток! Іноді можу не витримати, піду і куплю їм продуктів. Дочка дякує, а у мене сльози на очі навертаються! Шкода дивитися на неї! А ось зовсім недавно, ще один випадок.

Стало холоднішати, доньці треба нову курточку, адже її старенька вже зовсім нікуди не годиться. Кажу їй, мовляв, треба б купити. А вона ні в яку! Сказала, що якщо купить одяг, то не залишиться грошей на їжу та оплату рахунків! У мене просто перед очима потемніло! Донька не сміє попросити у чоловіка грошей, адже знає, що той не дасть! Він не хоче витрачати ні копійки з того, що вже відклав! Упертий, як баран! Нічого не діє на нього! Як так можна? Адже йдеться про його родину!

Загалом, я сама купила їй курточку і принесла. Дочка просто розплакалася! А зятю хоч би хни! Ніякої реакції! Подивився на нас і спокійно пішов в іншу кімнату! Я намагалася поговорити зі своєю дівчинкою, але вона переконує мене, що це тимчасові труднощі. І коли зять купить автомобіль, все нормалізується. Цікаво, вона сама в це вірить?

Що він за людина? Невже зять не розуміє, що відбирає у своїй сім’ї дуже багато? Йому не шкода своїх рідних? Не знаю, як дочка може жити з ним і чому терпить все це. Невже так любить? Ось що мені робити? Як боротися з жадібністю зятя і як допомогти доньці?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page